Nu toti baietii vor doar sex.Eu am 15 ani si vreau sa am o relatie serioasa bazata pe incredere, respect si iubire.Sexul este doar un alt "nivel" al relatiei.Presupun ca cei care vor doar sex sunt doar smecherasi cu arfe si figuri. Daca ti-ai gasi un baiat serios, ai vedea ca nu ar fi obsedat de sex. Fetele cuminti nu mai sunt la moda deoarece acum daca esti cuminte nu te mai integrezi sa zicem asa.In ziua de azi fetele trebuie sa para cat mai smechere cu figuri si se uita la baieti doar dupa aspectul fizic (mai sunt si exceptii, slava domnului). Daca tu esti o fata cuminte continua sa cauti deoarece vei gasi baiatul potrivit pentru tine intr-o buna zi.Crede-ma sunt destui baieti care nu vor doar sex (pana nu le ceri tu sau pana cand nu afla ca sunteti intr-o relatie stabila), dar daca tu vrei sa fie frumos, logic ca nici el nu va fi mai cumintel pentru ca fetele vor roi in jurul lui (sunt exceptii si aici, dar foarte rare).
Parerea mea? Ca baietii cauta panarame doar pentru aventuri. Nu pentru a sta mult timp cu ele. Daca au o relatie serioasa cred ca pot astepta. Sunt totusi baieti care isi astepta prietenele pana se simt pregatite si nu le preseaza. Depinde de baia, de educatie, de prieteni...de "experientele" prin care a mai trecut. Si depinde si de fete.
Hmm, putini baieti cauta romance in ziua de azi... dar cei ce cauta is pesti rari in ocean; baiatu romantic in ziua de azi a ajuns sa fie catalogat ca gay ori e fraier ori alte lucruri.
pe cand putini baieti adora fetele cuminti. la cati stimuli de fete dezlantuite pe boxe in club si care dau din fund pe muzica house si stripperitze siliconate din videoclipuri. cine sa vrea o fetita cuminte care abia stie sa sarute sau sa nu le poata satisface alte dorinte. asta imi aduce aminte de un prieten care vroia mult sa fie cu o colega asa cum spui tu 'mai cumintica'. dupa ceva timp au ajuns sa fie impreuna dar nu stiu de ce. doar o data a apucat sa o sarute(aici l-a dezamagit) si apoi relatia s-a racit si s-au despartit fara sa isi mai vorbeasca
relatiile sexuale sunt oarecum liantul ( legatura ) dintre femeie si barbat
o vorba a romanului spunea : 'dragostea trece prin stomac'
o vorba a unui comediant roman spnea : ' la mine, dragoste trece prin p*&^a, ca de gatit stiu sa imi gatesc si singur '
exprimarea mea lasa de dorit dar sper sa intelegi
Baieti vor o fata cuminte pentru o relatie serioasa, de lunga durata.
In schimb, cu celealte, cateva saptamani/MAXIM luni.
Baieti seriosi, care vor o relatie frumoasa si stabila, te vor astepta un an, doi, pana vei fi tu pregatita sa faci pasul asta cu el.