| Alexandrutssa a întrebat:

Bunaa...nu aveam ce face intr-o seara si mi-a dat o colega un nr de tel de`lui si l`am sunat cu necunoscut. El a terminat anul trecut la scoala la mine. Eu am un id cu care vorbesc cu unii baieti. Si i l`am dat pe asta am vb in seara asta cu el ff mult. Eu m-am indragostit de el. Daca ii zic ca a fost o teapa si daca ar fi sa ramanem prieteni n`o sa ma mai creada. Eu vreau sa vb cu ell dar nu stiu cum sa afle si sa nu se supere pe mine ca ma stie din vederi.Ce sa fac? Va rog ajutati`ma urgent.

4 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca asta este un id pe care nu il folosesti foarte des si da-i-l pe cel real. Spune-i ca l-ai bagat in lista asta pentru ca voiai sa il cunosti mai bine inainte sa ii dai add in lista ta. Daca i-ai spus ca ai alt nume, alta varsta si i-ai dat poze cu altcineva, spune-i adevarul, nu are de ce sa nu te creada. Cere-ti scuze, pentru ca asa e frumos si intreaba-l daca nu il dearnjeaza sa ramaneti prieteni. Daca vei continua cu minciuna nu o sa ajungi nicaieri asa ca mai bine rezolvi situatia cat se poate mai repede. Daca nu mai vorbesti cu el o sa iti para rau, pentru ca iti place tipul. Asa ca, sfatul meu, incearca o cale de mijloc.

| Zabbyel a răspuns:

Nu are motiv(e) de suparare.
invita-l undeva la 1suc o bere etc... o sa vina bucuros si o sa asculte bucuros ce ai sa-i ziciwinking curaj big grinbig grinbig grin

| Powerrrrrr a răspuns:

Cum a spus si irinushu, incepe din nou. Dar nu e neaparat. Daca te place din ce ai vb cu el ai un avantaj. Depinde si de personalitatea lui daca nu se va supara. Astea-s doua optiuni, decizia e a ta happy

| irinushu a răspuns:

As zice sa renunti la identitatea falsa, sa nu i spui ca cu tine a vorbit si sa gasesti un mijloc sa vorbesti TU cu el.