| ~< super girl >~ a întrebat:

Bunaa`! numele meu e alice(alexandra) am sj eu o mica mare problemasad

nu sunt o fata timida, unii chiar ma considera de gascahappy
ma rog nu conteaza asta(fiecare cu parerea lui)
problema e alta
sunt scundasad
am 15 ani si 1.50big grin

deci la varsta mea sunt chiar micaasad
incep sa-mi fac griji
cum ca nu-mi voi gasi un "iubit" ashea` cum vreau eu
pentru ca toti baietii din ziua de azi se uita numai dupa fete km de inaltimea lor, frumoase etc etc...
uitatsi hi5-u meubig grin
http;//alexysstar.hi5.com
o parere ceva:d mersi frumos

Răspuns Câştigător
| titi_1218 a răspuns:

Nu conteaza ca esti mica de statura conteaza ce ai in cap, si stiu ca asta e un complex pentru tine dar nu ai ce sa-i faci, cine te va iubi te va iubi asa cum esti si plus sunt si baieti mai scunzi iar daca iti place cineva mai inalt iti iai niste tocuri de 10-15 cm si te ridic la 1. 65 aproape, si este o vb in limba rusa pe care tio spun in romana ''mica dar voinica''', asa ca nu te mai complexa.si plus inotul ajuta la crestere asa ca poti incerca. Si ca sa te consolez stii ca Eva longoria are 1. 57 asa ca nu e prea departe de tine... dar totusi e considerata o femeie frumoas.pa! si ai grija de tine!

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Tu ai 1, 50 la 15 ani, eu am o prietena care la 20 are 1, 56 deci e mai rau daca o luam asatongue
Nu -ti face griji, daca te iubeste te iubeste asa cum esti tu!
N-ar strica totusi sa te apuci de acum de baschet! O sa cresti in 2 ani foarte mult!

| DianaAndreea90 a răspuns:

Arati bine...eu am 1. 53 dar sunt si putin mai slabuta si am tot 15 ani

| Dj Zozo a răspuns:

Sincer...si eu am 14 ani ai am 1, 45...
destul de scunda si eu.si eu imi faceam griji din astea, dar crede-ma ca daca cineva te va iubi, o va face pentru cine esti si ce esti.
Putin cam greu de crezut(mai ales in ziua de azi), dar iti trebuie incredere in sine.

| bogdan1793 a răspuns:

Poi m-am uitat pe hi5 tau si mie chiar imi place cum arati.Nu stiu de ce iti faci atatea griji.La o fata nu conteaza inaltimea cat cum arata la corp sau la fata.Eu iti zic sa nu-ti mai faci griji ca nai de ce.Bafta!winking