| Florinnaa a întrebat:

Bunaa. o intrebare urgenta, am nevoie de mare ajutor.deci,eu invat la parter, si tot la parter invata si o alta clasa cu un an mai mare ca noi.acolo este un baiat, ft dragut, de care mie imi place. el a observat asta, la cat ma emotionez eu cand el trecelaughing)am id lui, am vb, cica pe la spate a spus ca sunt draguta, si mai tot timpul intreaba de mine, spun colegele lui. dar el nu exprima nici decum asta, nici macar nu ma salutalaughing)...am jucat conquiztador, am vb mult si bine, dar... el cica are prietena, dar nu se intelege bine deloc cu ea si s-au despartit de ft multe ori.am avut odata scris la status,"DND, doar exceptia" dar eu ma refeream la colega mea, fiinda de el nu as fi avut curajul sa spun, si el a inceput sa rada, si sa spuna ca stie de cine este vb,(el crezzand ca e vb despre el)iar eu ia-m spus sa sp, el a sp ca da e ioana(colega mea)laughing))incerc sa ii spun ca-l plac, dar in fata nici ca eu spun. mi-e prea rusinelaughing)funda

2 răspunsuri:
| Anna_5973 a răspuns:

Nu ii spune ca il placi, incearca sa ii arati asta, flirteaza cu el dar astfel incat sa para o gluma pentru ca astfel vei evita sa ajungi intr-o situatie penibila in cazul in care el nu iti raspunde la flirturi. Dar totusi nu mai este timpul de replici ca "vrei sa fii prietenul meu?"hee hee

| ert2208 a răspuns:

Du-te cu tupeu