Pai... normal ca ai facut bine... uni baieti fac chesti din astea, gandeste-te la siguranta ta mai bine decat sa te risti-.-si daca chiar ar fi facut un gest de agresivitate si te-ar fi pus in situatia sa alegi intre el si BFFE tau fi desteapta si alege BFFE ca baieti apar si dispar dar prieteni sunt acolo tot timpu pentru tine
De ce sa se omoare, din cauza ta?Daca crezi asta, sau intrerupi o relatie inainte sa se concretizeze de fica ca el poate e destul de prost sa se omoare nu o sa ai niciodata o relatie de la inceput pana la sfarsit.Asa gandesc persoanele imature, la cel mai mic esec gata isi iau viata, cauta persoanne mai mature, eventual mai maturizeaza-te si tu ideile astea pe care le ai nu au nimic pe ce se baza in realitate. E adevarat ca fiecare reactioneaza diferit la sfarsitul unei relatii dar ce spui tu o fac persoanele labile psihic.
Dupa ce ne-am despartit prima oara mia sp chestia asta si acum cand l-am intrebat mi-a zis ca nu stie...si sincer nu aveam nevoie de de ras ironice. Tzufulish mersi tare mult pentru ras