| andreea_6591 a întrebat:

Bunaa.stiti m-am combinat a2a oara cu un baiat l-am placut dar mia -a fost frica doarece daca relatia noastra avansa sa nu faca vreun gest mai nasol (adica sa se omoare sau ceva de genu) si m-am despartit... ce spuneti am facut bine? dau funda pentru cel mai bun raslove struck

Răspuns Câştigător
| Tzufulish a răspuns:

Pai... normal ca ai facut bine... uni baieti fac chesti din astea, gandeste-te la siguranta ta mai bine decat sa te risti-.-si daca chiar ar fi facut un gest de agresivitate si te-ar fi pus in situatia sa alegi intre el si BFFE tau fi desteapta si alege BFFE ca baieti apar si dispar dar prieteni sunt acolo tot timpu pentru tinehappy

5 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

De acord cu INeverStopLoving. laughing

| Yang a răspuns:

De ce sa se omoare, din cauza ta?laughingDaca crezi asta, sau intrerupi o relatie inainte sa se concretizeze de fica ca el poate e destul de prost sa se omoare nu o sa ai niciodata o relatie de la inceput pana la sfarsit.Asa gandesc persoanele imature, la cel mai mic esec gata isi iau viata, cauta persoanne mai mature, eventual mai maturizeaza-te si tu ideile astea pe care le ai nu au nimic pe ce se baza in realitate. E adevarat ca fiecare reactioneaza diferit la sfarsitul unei relatii dar ce spui tu o fac persoanele labile psihic.

Răspuns utilizator avertizat
| INeverStopLoving a răspuns:

Te sun ca sa rad? am rasul colorat...rolling on the floor

| andreea_6591 explică:

Dupa ce ne-am despartit prima oara mia sp chestia asta si acum cand l-am intrebat mi-a zis ca nu stie...si sincer nu aveam nevoie de de ras ironice. Tzufulish mersi tare mult pentru ras