| pysy97 a întrebat:

Bunaa!:*Stiti m`am desp. de prietenul meu si. el sufera prea mult dupa mine. El spune ca nu va mai exista alta ca mine si ca nu mai vrea pe nimeni si vrea sa ne impacam. si eu nu stiu ce sa spun sa il consolez sau cum sa fac sa nu mai sufere aatata. Va Rog Ajutati`maa! Dau Funditaa:*

6 răspunsuri:
| anonimaa a răspuns:

Oooo crazygamer... te stiu eulaughing)

| J0hn a răspuns:

Pai spune. tu mai vrei sa fi cu el sau nu? ca sa il consolezi ca amica nu prea merge ca el te ia de iubita si tu o sa il eviti si o sa se simta si mai rau. ai grija ce faci!

| crazygamer a răspuns:

Pai asta dovedeste ca tine foarte mult la tine! Sunt in aceas situatie ca a lui.Impacate cu el si nu rata un viitor frumos.Rar gasesti pe cineva sa te iubeasca cu adevarat, in rest numai golani care isi bat joc. El te va face ce-a mai fericita daca te iubeste cu adevarat iti zic eu.

| Sylvy13 a răspuns:

Daca vrei cu adevarat sa-l ajuti ar trebui sai acorzi o a doua sansa sa aiba cum sa se revanseze fata de tine.ar trebui sa vorbiti deschis despre ce simtiti unul pentru celalalt(pana la urma iertarea e cel mai bun lucru)

| kriss_1197 a răspuns:

O sa ii treaca atunci cand va gasi pe alta. am fost si eu in aceeasi situatie acum un an, iar acum totul este ok chiar daca at a plecat de la mine plangand si imi spunea sa il sarut macar pentru ultima datahee hee totul va trece. nu trebuie sa ii spui mare lucru, decat ca te-ai schimbat si ti-ai dat seama ca nu te simti chiar atat de bine langa el. trebuie sa fii tu. multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pasa de el.
Poate ar trebui sa va impacati.