Pai spune. tu mai vrei sa fi cu el sau nu? ca sa il consolezi ca amica nu prea merge ca el te ia de iubita si tu o sa il eviti si o sa se simta si mai rau. ai grija ce faci!
Pai asta dovedeste ca tine foarte mult la tine! Sunt in aceas situatie ca a lui.Impacate cu el si nu rata un viitor frumos.Rar gasesti pe cineva sa te iubeasca cu adevarat, in rest numai golani care isi bat joc. El te va face ce-a mai fericita daca te iubeste cu adevarat iti zic eu.
Daca vrei cu adevarat sa-l ajuti ar trebui sai acorzi o a doua sansa sa aiba cum sa se revanseze fata de tine.ar trebui sa vorbiti deschis despre ce simtiti unul pentru celalalt(pana la urma iertarea e cel mai bun lucru)
O sa ii treaca atunci cand va gasi pe alta. am fost si eu in aceeasi situatie acum un an, iar acum totul este ok chiar daca at a plecat de la mine plangand si imi spunea sa il sarut macar pentru ultima data totul va trece. nu trebuie sa ii spui mare lucru, decat ca te-ai schimbat si ti-ai dat seama ca nu te simti chiar atat de bine langa el. trebuie sa fii tu. multa bafta