| Gia_4721 a întrebat:

Bunaa! :*. Sunt cu un baiat de ceva timp, am facut sex cu el, i-am facut si sex oral de cateva ori, iar de 3 saptamani incoa se poarta ciudat.Azi m`a intrebat ceva de genu': " Iti place sa o sugi?". i-am raspuns: " Nu. fac asta pentru ca te iubesc! ". Si a tacut. Dupa l`am intrebat de ce s`a schimbat? Si mi-a zis ca el nu e obisnuit sa stea atata timp cu o fata si ca s`a plictisit. i-am spus ca ma uit la ceilalti prieteni si sunt de atatia ani impreuna.si nu s`au mai plictisit.Am mai discutat putin si mi-a zis ca vrea o pauza. Eu ce sa mai cred? Prietena mea cea mai buna mi-a deschis ochii si mi-a spus ca s`a purtat frumos cu mine doar pana a obtinut ce a vrut. Acum eu nu stiu ce sa cred. Tine la mine, nu tine? Problema este ca o sa-l vad zilnic, deoarece avem prieteni comuni.Acum intrebarea mea este: Ce sa fac in continuare? happy. Va rog ajutati`ma.Am mare nevoie sad

Răspuns Câştigător
| edisonn a răspuns:

Pai...fruntea sus.si arata-i ca esti puternica! fa-l sa-i para rau ca vrea o pauza. fa-l sa te doreasca. fii cocheta, aranjeaza-te cand stii ca te poti intalni cu el.arata-i ce pierde.si daca nu o sa-i para rau, inseamna ca nu te merita. va aparea cu siguranta altul care sa te aprecieze si sa te iubeasca. bafta!

19 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sa inteleg sa sunteti foarte tineri?! Imaturitatea si goana dupa cuceriri si senzatii fac mereu noi vicitime, din pacate! Daca si voi ati fi mai greu de cucerit... poate ar fi mult mai bine!

El macar a fost atat de domn si barbat incat sa-ti intoarca favorul oral, ca sa stii si tu cum e, si sa-ti fi dovedit ca tine la tine cu adevarat?! Se pare ca nu! din pacate! Si folosirea termenului cu "S" este o dovada in plus, ca nu stie nimic! Cand tii la cineva si ii faci oral, aia inseamna sarutari, dezmierdari si alint, ca la inghetata sau bomboane! Numai cele foarte experimentate, foarte pasionale, foarte indragostite si dornice dinadins fac astfel incat sa si primeasca materialul viu! Daca ii faceai si tu numai dupa ce te onora el, nu era oare mai bine?! - o data unul, odata celalalt, sau 69! Trebuie Egalitate si in pat si la placeri! Sigur ti-ai invatat lectia acum!

Fii tare, uita-l, pentru ca nu te-a meritat! - prietena ta are dreptate! - si mergi inainte cu speranta ca va aparea si cel care te va merita si aprecia la justa ta valoare! Success!

| Malvina24 a răspuns:

Fa-te respectata! Nu pot sa cred ac permiti unui baiat sa te trateze asa. Ce au mai ajuns unele fete? Impune-te! Nu-l lasa sa-si bata joc de tine.Renunta la el, vei gasi pe altul sa tina la tine cu adevarat!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Prietena ta are dreptate. S-a folosit de tine pana a obtinut ce a vrut si acum nu mai esti buna, bineinteles. Imi pare rau sa-ti spun asta. Ai grija pe viitor nu mai fi naiva si nu te mai increde in orice baiat care iti face cu ochiul. Bafta!

| Pho3nix a răspuns:

Nu, nu tine la tine, nu te iubeste. A stat cu tine doar pentru sex.
Acum fi cat mai indiferenta.

| Carmen a răspuns:

Dar cat timp ai stat cu el?

| cOnTexT a răspuns:

Dap baiat destept, "l'ai iubit de cateva ori" si a plecat!
ce sa fac daca dinastia va gasitilaughing

| Jack a răspuns:

Pai simpluhee heeasteptihee heedar sa fi indiferenta cu elhee heesi sa vezi ce repede o sa ii se faca dorhee heeeventual fa'l putin geloshappy!

| Amelya02 a răspuns:

Doamne ce idiot laughing cat ai fost cu el?

| TheSpecialOne a răspuns:

Imi pare rau de tine... la cum s-a comportat sunt sigur ca toti amicii tai stiu ce s-a intamplat si ca el acum se mandreste cu asta...

| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ a răspuns:

Bunahappy. Chiar imi pare rau. dar stii uh vorba aia.multi stau cu tine, si ne iau pe noi fetele ca niste fraiere! si dupa ce obtin ce vor.isi bate joc de tine! Eu zic ca artrebui sa incerci sa-l uiti, treci mai departe.aceeasi problema am avut`o si eu! am trecut mai departe! pentru ca s el a vrut de la mine acelasi lucru. apoi s`a schimbat. a spus ca tot asa se plictisea.si pana la urma a ales pe alta! revenim la intrebarea tahappy Ar fi bine sa-l lasi in pace. poate candva isi va aduce aminte de tine! Si va observa ce a pierdut! Prietena ta a avut dreptatesad. chiar imi pare rausad. Bafta:* sper ca te-am putut ajuta.
Puplove struck funda?batting eyelashes

| Impossibl3 a răspuns:

Este un ratat a vrut doar sa te f**a, iar tu i-ai oferit totul prea repede.imbracate provocator. fa-l sa isi doreasca sa nu ia o pauza...cati ani ai 13? 14? la ce dracu i-ai mai si facut sex oral? doamne

| Blaji a răspuns:

Fa ce ii mai bine, cum crezi, nu il mai baga in seama, eu am stat cu o fata 6 luni dar nu am facut sex cu ea, a spus ca nu-i pregatita, am inteleso si nu am mai stresato, ii o fata care se lasa usor, ii place sa tot umble dupa unu si altu, cu mine a stat cel mai mult,, mai mult de 3 luni nu am stat cu nimeni,, cu mine a apucato 6 luni, i-am zis ca asa nu se poate si gata, inca tinem legatura, amici

| anon1mu a răspuns:

Sugeio laughing

| Mus1k a răspuns:

Sugeio lw altu! Vezi poate o are prea mare nu cumva sa te ineci laughing.

| FaraNumeNuoah a răspuns:

Hm la 13 ani?raised eyebrows da ce draq a devenit Romania de cand am plecat?

Sioncer cand am fost acolo nu am auzit de prostii ca ale tele!laughingrolling on the floor)doamne la 13 ani sa sugi, in pla mea la 14 ke o sa faci?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"o pauza" este acelasi lucru cu "bye bye", te-as sfatui sa gasesti alt ceva de supt.(glumesc si eu... sper sa nu te superi big grin.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetito, trezeste-te! sunt un baiat care stiu mai multe ca tine. sunt doar in trecere pe aici. baiatul acesta al tau nu te mai vrea. daca te vrea vreodata e tot pentru. poftele lui. ai facut greseala vietii tale. sti ce remuscarii va avea constiinta ta? sti cand va fi aceasta? cand vei cauta pe Dumnezeu.ai pierdut cinstea pentru totdeauna.vei intelege aceasta mai tarziu cand te vei casatorii. pacat de tine si de altele ca tine.Gandeste-te la vesnicie si cauta de te impaca cu Dumnezeu si lasa prostiile.

| ToxiC_7533 a răspuns:

Mmm... po sa zic ca sunt deakord cu anon1muwinking sugeio fata mea daca ai fost proasta si iai cazut in capcanawinking

| Gia_4721 explică:

Imposibl3 si c0L0r am 18 ani si el tot 18.nu 13winking. Si carmen.am stat 8 luni impreuna. happy