Nu e vorba de asta!
toti ave pase proaste in viata si nu avem chef de nimeni care sa stea pe capul nostru.Eu ma cunosc pe mine!
SA-TI SPUNA MAI MULTE? HMM. Oare ce? pai ca te place si sa-ti spuna despre el ..sunt sigura
asa ca nu fi stresanta si suparacioasa..ci intelegatoare si ascultatoare
Buna! Parerea mea este ca ar trebui sa vorbiti, iar el sa nu fie nervos, si sa il intrebi ce e cu el, de ce s-a schimbat( ma refer la faptul ca inainte vorbeati si acum nu) si ai mai putea sa il intrebi daca e suparat pe tine, sper ca sfatul meu sa te ajute si... poate daca totul o sa mearga bine intre voi si poate veti avea o relatie...eu vrea sa va spun sa va iubiti mult si sa va tina ( daca o sa aveti o relatie).
Probabil te-a placut si daca a vazut ca tu nu ii dai nici un semn cum ca il placi, si esti rece cu el a zis sa inceteze cu chestia cu vorbitul cu tine ca sa nu se ataseze mai mult de tine. Poti sa ii povesteste de ce te-ai comportat asa cu el si ce ai patit in ultima ta relatie.(cu totate ca nu merita sa te poti mai rece cu el din cauza fostului in fond el nu are nici o vina)... poate o fi patit ceva si de aceea nu ti-a rapuns...sau are o noua prietena. Vorbeste cu el si intreaba.l de ce se comporta asa si spune-i din ce cauza ai fost mai rece cu el.Bafta!
Din cauza unui dobitoc vrei acum sa dai cu piciorul la ceva (potential) frumos?
Ai fost, scuza-ma, proasta ca te-ai incurcat cu ala, fa bine si invata din greseli ca sa nu le repeti. Dar nu este cazul ca dintr-o experienta nefericita sa te transformi intr-o nesuferita, nici sa ii consideri pe toti barbatii ca sunt porci.