Ce daca e mai mare? Nu ai de ce sa ai emotii...incearca sa le stapanesti tu pe ele...nu le lasa sa te stapaneasca ele pe tine. Daca o sa o saruti o data, a doua oara nu cred ca vei mai avea emotii.
Vezi. TU esti baiatul, tu faci primul pas
Man, iti dau un singur sfat, legat de emotii, ignora-le. Chiar daca inainte de a o saruta simti ca mai un pic si-ti iese inima din piept, sau ca eu stiu, ti se taie rasuflarea, cuprinde-i obrazul in palma ta, si aproprie-ti usor buzele de ale ei, si cand mai e putin intre ele, inchide ochii, si apoi sarut-o.
Daca lasi emotiile sa te stapaneasca, ajungi in situatii aiurea. Ignora-le. Dupa ce o vei saruta, mai bine de jumatate din ele isi vor lua zborul imediat. Bafta, si mult curaj. Ne mai auzim pe privat sa-mi spui daca ai reusit, sau daca ai alte intrebari .
Ehh ar trebui sa te adresezi la prietenul meu.he he e mai mik cu un an dar m-a sarutat, tu nu ramine in urma.tin minte 1 sarut mm era atit de dulce, vezi ca 1 sarut se tine minte... arata-i si tu ceva frumos, eu stiu pe cer cum kade o stea in timp ce se uita in sus o saruti macar pe obraz! succes! e romantic!
Poate si de asta ai emotii ca ea e mai mare...dar nu trebuie sa tregi atentia (Virsta nu conteaza, daca e iubire ) si chiar daca ai emotii. poti sa-i spui ei in fata cred ca te va intelege.ca fiecarre e diferit intr-un fel sau altul...
Mai copile in primul rand dac o placi nu ar trebui sa o faci sa se simta prost...pnme.dac o placi cu adevarat :X:X lasa ma emotiile :X Pupa `ma Fata maa:X:*