| candygurl22 a întrebat:

Bunaa TPU happy mai am nevoie de niste sfaturi big grin eu sunt cu un baiat si il iubesc foarte mult, dar de o saptamana a inceput sa'mi placa iar de fostul (si lui de mine). m-am "indragostit" iar pentru ca acum se poarta mai frumos cu mine, dar nu vreau sa stric relatia cu actualul, insa el e mai timid si mai retras ca fostul si parca incerc sa ii compar (stiu ca nu e corect big grin) si vad ca imi lipseste "adrenalina". totusi cred ca o sa'mi treaca faza cu "reindragosteala" dar parca imi doresc sa vb cu el, sa ii zic ceva(noi nu prea vb, pentru ca mult timp am fost certati) si ma gandeam maine sa vb cu el happy poate asa n'o sa mai fiu "restless" tongue voi ce credeti? sa vb cu fostul? si app: asta nu e echivalent cu "a insela", nu?tongue pentru ca mie nu mi se pare

Răspuns Câştigător
| anDa a răspuns:

Nu este nimic rau in "a vorbi" cu el. Dar gandeste-te ca el poate vrea doar sa isi bata joc de tine. Conspecteaza mai bine situatia si gandeste-te ca cea mai buna solutie ar fi sa stai in banca ta cu actualul. Crede-ma cei mai timizi devin cei mai nebuni, doar ca trebuie sa stii cum sa ii iei.
Succes!

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Eu cred ca ti s-a urat cu binele, dai linistea din casa pe cioara de pe gard.

| kapsunika_8217 a răspuns:

Incearca sa vezi ce e cu adevarat in sufletul tau...alege ceea ce e mai bine pentru tine.vezi cu care te simti mai bine. i daca doar''vb''cu fostul nu ins ca il inseli p actualulhappy