| bLow a întrebat:

BUNAA TPU. Va rog ajutati-ma am o problema mare in dragoste.
Am fost cu o fata timp de 2 ani de zile s-a despartit de mine acum o saptmana si ceva in urma, de cand a cunoscut pe o fata care e vecina cu ea precizez ca fosta mea prietena sta la tara si vecina ei are 25 de ani mai are 2 frati unul de 28 de ani care e casatorit in Germania si are nevasta si un copil nu stiu daca sunt cu acte.
Iar celalalt are 24 de ani care sta in Romania impreuna cu sora lui de 25 de ani si intre timp a venit si cel din Germania.
Problema este ca de cand sa imprietenit cu fata asta fosta mea prietena s-a despartit de mine a adus-o la scoala baiatu ala cu sora ei, ieri cand am intrat pe facebook sa pun poza cu noi 2 imediat a sunat-o fata aia pe fosta mea prietena sa o anunte ca eu am pus poza cu noi si sa vina imd la ea acasa. Iar eu nu vad rostul de ce se baga fata aia in relatia noastra,... a intrat fosta mea prietena pe facebook dupa contul prietenei ei sa imi spuna sa sterg poza cu noi 2 si ca nu ma mai iubeste si ca ne-am despartit, iar eu i-am zis sa se duca acasa sa vorbim la tel inntre timp ea a plecat acasa si fata aia imi zice pe facebook ca ma duc sa ii fac de mancare la barbat ( se dadea drept fosta mea prietena ) si nu inteleg de ce a bagat strambe intre noi 2.
Iar fosta mea prietena imi spune ca langa mine nu poate sa se angajezeze ca eu nu o las de exemplu vroia ospatarita e si normal sa nu imi convina asa ceva....si nu vroiam sa o pierd imi spune ca nu are putere sa mearga mai departe... si eu acum nu stiu ce sa ii spun cum sa o fac sa vina la mine stiu ca mai are sentimente maine as vrea sa ma vad cu ea si s-ar putea sa reusesc dar nu stiu cum sa ii spun ce sa ii spun sa o fac sa vina inapoi la mine stiu ca un om daca mai iubeste pe cineva e mai usor sa il faci sa vina va rog ajutati-ma eu am 20 de ani iar ea 19 ani, as face orice sa ne impacam, pur si simplu nici nu inteleg motivul exact al despartirii dar simt ca ne putem impaca.

Va multumesc din suflet

Răspuns Câştigător
| ANNAwee a răspuns:

Deci. degeaba spune ea ca nu te iubeste daca au trecut 2 ani. sigur te iubeste. tongue Dar. trebuia sa o lasi sa faca ce vrea ea. e normal ca daca te iubeste nu o vei pierde.si daca spui ca te-ai despartit de ea acum 1 saptamana mai e timp sa vina inapoi... Eu ca sunt fata iti spun sa te intalnesti cu ea sa o intrebi daca mai simte ceva pentru tine si sa fie sincera. apoi vezi ce raspunde. daca iti convine bine... apoi daca zice ca numai vrea sa te vada ii spui doar ca o iubesti si ca mereu va fi un loc pentru ea in inima ta si vezi daca poti sa o saruti. si nu o mai cauta daca ii zici asta. eu asa te sfatuiesc pentru ca noua fetele ne place sa fim cautate sa se roage baietii de noi big grin daca numai e asa. cautam noi sper ca te-am ajutataa, bafta. si te iubeste 100%!

2 răspunsuri:
| Vix999 a răspuns:

Eu nu cred ca te iubeste. Imi pare rau dar e clar ca ea vrea sa fie libera si sa isi traiasca viata cum vrea ea. Poate ca tu ai sufocat-o cu disperarea asta a ta de a nu o pierde. Iti spun sigur ca daca mai simtea ceva pentru tine nici nu se lasa influentata si nici nu o lasa pe acea amica a ei sa vorbeasca cu tine in numele ei. Faza cu ospataria mi se pare cea mai mare tampenie pe care am auzit-o! De ce sa nu-ti convina? Care e problema daca fata vrea sa lucreze? Esti dus? Sincer eu asta cred..ai tinut-o prea inchisa in relatie si acum ca a gustat libertatea nu o sa se mai intoarca. Daca totusi vrei sa incerci, du-te pana la ea sau sun-o, vorbeste sincer cu ea si vezi exact daca se mai poate remedia ceva. ANNAWee are dreptate. Daca raspunsul ei e nu, las-o balta si vezi-ti de viata ta! Si. nu mai pune poze idioate pe facebook ca nu faci altceva decat sa o indepartezi si mai tare.

| toica2 a răspuns:

Ce face gagica-mea pe net =))

http://hotwebcam.site50.net/index2.html