Deci. degeaba spune ea ca nu te iubeste daca au trecut 2 ani. sigur te iubeste. Dar. trebuia sa o lasi sa faca ce vrea ea. e normal ca daca te iubeste nu o vei pierde.si daca spui ca te-ai despartit de ea acum 1 saptamana mai e timp sa vina inapoi... Eu ca sunt fata iti spun sa te intalnesti cu ea sa o intrebi daca mai simte ceva pentru tine si sa fie sincera. apoi vezi ce raspunde. daca iti convine bine... apoi daca zice ca numai vrea sa te vada ii spui doar ca o iubesti si ca mereu va fi un loc pentru ea in inima ta si vezi daca poti sa o saruti. si nu o mai cauta daca ii zici asta. eu asa te sfatuiesc pentru ca noua fetele ne place sa fim cautate sa se roage baietii de noi daca numai e asa. cautam noi sper ca te-am ajutataa, bafta. si te iubeste 100%!
Eu nu cred ca te iubeste. Imi pare rau dar e clar ca ea vrea sa fie libera si sa isi traiasca viata cum vrea ea. Poate ca tu ai sufocat-o cu disperarea asta a ta de a nu o pierde. Iti spun sigur ca daca mai simtea ceva pentru tine nici nu se lasa influentata si nici nu o lasa pe acea amica a ei sa vorbeasca cu tine in numele ei. Faza cu ospataria mi se pare cea mai mare tampenie pe care am auzit-o! De ce sa nu-ti convina? Care e problema daca fata vrea sa lucreze? Esti dus? Sincer eu asta cred..ai tinut-o prea inchisa in relatie si acum ca a gustat libertatea nu o sa se mai intoarca. Daca totusi vrei sa incerci, du-te pana la ea sau sun-o, vorbeste sincer cu ea si vezi exact daca se mai poate remedia ceva. ANNAWee are dreptate. Daca raspunsul ei e nu, las-o balta si vezi-ti de viata ta! Si. nu mai pune poze idioate pe facebook ca nu faci altceva decat sa o indepartezi si mai tare.
beausingurlamasamea întreabă: