| monica9595 a întrebat:

Bunaaa! Am o prietena care s-a culcat cu 4 baieti. Pe 3 dintre ei i-a mintit ca e virgina, iar cand s-a intamplat ei cica nu si-au dat seama. intrebarea mea este. chiar unii sunt atat de fraieri incat sa nu-si dea seama sau vaginul revine complet la `marimea` initiala laughing daca ar fi asa ma gandesc ca ar insemna sa te dezvirginezi mereu si sa te doara intr-una. Chiar nu inteleg. apropo doar unu dintre ei a fost virgin, ceilalti din cate am inteles aveau experienta cat de cat happy

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai degraba nu le-a pasat. daca ai o aventura cu o tipa, nu te intereseaza ce declara si daca este adevarat. te culci cu ea de cateva ori si apoi o lasi balta. nu intri in discutii cu ea, o lasi sa vorbeasca de una singura

| Rurouni a răspuns:

Ideea nu e ca aia sunt atat de fraieri incat sa nu-si dea seama, ci mai degraba cine e atat de fraier incat sa o creada pe ea.

| Xtadelo a răspuns:

De ce te intereseaza cum a reusit sa i pacaleasca?

| FrozEenSoul a răspuns (pentru Xtadelo):

Vrea sa prinda experienta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta cei care au zis ca au putina experienta nu au deloc. numai cine nu a facut inainte nu isi da seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fi mințit că nu are himen din naștere. Caz extrem de rar, dar cine o crede?
Poate băieții nu au dat importanță și au lăsat-o să mintă, să nu ajungă la conflicte sau chestii de genul. Sau au mințit ei că sunt experimentați. Sau complet neinformați, neștiind anatomie. Multe variante, cel mai ușor e să îi întrebi pe ei personal laughing.

| Tiby49 a răspuns:

Ia da si mie id ei sa vad daca ma minte si pe mine laughing))

| anotherstalker a răspuns:

Intreaba-i pe baietii aia de ce sunt asa prosti, ca noi nu avem de unde sti