| PrettyLiar94 a întrebat:

Bunaaa!
Am o problema, cred laughing
Mereu stau cu frica atunci cand fac sex sa nu se intample ceva si sa raman. ChiAr daca fac cu prezervativ. De asta nici nu prea fac sex, pt ca stau mereu cu frica si nu pot sa ma bucur de moment. Nu vreau sa iau nici anticonceptionale.
Ma simt cam prost fata de iubitul meu, dar totusi facem sex oral thinking
Ce sa fac sa scap de frica asta?
Fara raspunsuri aiurea, va rog!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iti asumi faptul ca daca esti activa sexual, poti ramane insarcinata. Asta este realitatea si nu ar trebui sa faci sex deloc pana nu esti 100% sigura ca iti poti asuma o sarcina. Discuta si cu ginecologul tau, cel la care te duci regulat, te va ajuta cu sfaturi si metode suplimentare de contarceptie. dar pana la urma, singura solutie este sa fii sigura pe tine si sa fii 100% convinsa ca esti pregatita pentru o eventuala sarcina.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ai nevoie de un partener care să îţi ofere încredere.

| VadTot a răspuns:

"Next boyfrends"
Un iubit cu experienta care sa te faca sa ai incredere totala!

| LoveSleep a răspuns:

Ti-e frica pentru ca nu esti pregatita.
Lasa sexul in seama celor maturi care sunt capabili sa-si asume unele lucruri.

| grab a răspuns:

Pune 2 prezervative unul peste altul.
perfectioneaza oralul daca tot ai "ocazia asta" apoi inveti sa faci si o ciorba si esti gata de maritis.

| frostxtq a răspuns:

Daca ai o relatie stabila cu un iubit serios si care te iubeste, nu ai de ce sa iti fie frica, mai ales ca folositi metode de contraceptie.

Poti sa folosesti anticonceptionale, este o varianta sigura. Nu inteleg de ce nu vrei sa iei, poate ca ai auzit tot felul de zvonuri cu efecte adverse stupide si altele, insa nu sunt adevarate. Eu le iau si nu am avut niciodata absolut niciun efect advers. Trebuie sa ti le prescrie ginecologul dupa un consult, ca sa stie care ti se potrivesc mai bine. Eu iau Yasmin si sunt foarte multumita de ele.

Răspuns utilizator avertizat
| alexandrafocus a răspuns:

Pai gandeste-te ca poate friica asta va poate afeca relatia... in plus daca o faceti cu prezervativ nu se poate intampla absolut nimic.Si data viitoaree incearca doar sa profiti de moment.

| PrettyLiar94 explică:

Sunt pregatita, am 20 de ani, dar nu sunt pregatita si pentru o sarcina.