Sincer eu cred ca iubirea trece peste toate.si daca va iubiti cu adevarat relatia voastra va tine! nu asculta vorbele rele, acestea vor doar sa te intristeze si sa te ingandureze funda
?
Daca il iubesti cu adevarat o sa fie totul bine, nu o sa-i dai motive sa fie gelos si in rest succes :*
De ce gandesti asa negativist? Ce ai vrea sa nu te mai duci la scoala? O data si o data tot va trebui sa plecati.Priveste partea buna a lucrurilor:distanta va poate apropia.Mergi inainte.
Eu cred ca vei cunoaste alti baieti normal ca orice om intalnind persoane dar daca chiar il iubesti ''foarte mult''
asta inseamna ca nu vei fi interesata de ceilalti
eu cred ca nu va deveni gelos si cred ca relatia voastra va dura.
Bafta.
Eu regret ca am intrat in clasa a 9 a avand prieten, el fiind a 10 a. Cred ca a fost o greseala, chiar daca aveam o relatie destul de lunguta. Acum depinde ce fel de persoane sunteti voi.
Salut,daca ai pus suflet in aceasta relatie,nu se destrama asa usor, daca vei cadea prada capcanelor din timpul liceului, se va termina
Nu asculta ce zice gura lumii
insa daca e sa se intample asa fai si lui cunostinta cu noi tai colegi. etc
Sa iti spun cum a fost la mine cand am intrat la liceu .
Eu nu aveam prieten, insa vorbeam mult cu un baiat care voia sa ma cucereasca, voia sa imi arate ca pot avea incredere in el si ii pot acorda o sansa.
Cu fiecare zi de liceu nu am facut decat sa imi dau seama ca niciunul nu este si nu poate fi ca EL. Am trecut prin multe greutati si multe suferinte din cauza parintilor, insa acum suntem impreuna si ne iubim tot mai mult pe zi ce trece. Indiferent ce persoane intalnim in calea noastra, noi stim ca niciuna nu poate fi ca mine, pentru el, si ca el, pentru mine .
Deci daca atunci cand ai decis sa fii impreuna cu actualul prieten te-ai uitat mai intai la alte calitati in afara de cele fizice, exista mai multe sanse sa iti doresti sa continuui relatia. De ce e asa?! Pentru ca mereu se va gasi un baiat mai aratos decat prietenul tau, insa mai rar gasesti o persoana care sa te inteleaga, sa te respecte, sa te iubeasca si sa fie sincera cu tine .
Este foarte posibil sa devina gelos, insa poti transforma gelozia lui intr-un motiv pentru a fi mai atenta si mai dragastoasa cu el decat niciodata. Arata-i ca tu pe el il iubesti si ca nu l-ai inlocui cu nimeni altcineva(desigur, daca asta simti!).
Succes la liceu!