Cred ca realizezi ca l-ai dezamagit profund. nu poti sa stii ce e in sufletul lui. poate el chiar e indragostit cu tine si faptul ca tu l-ai luat in deradere, a cazu ca un pumnal in inima pentru el. daca vrei sa iti repair greseala, asta desigur, daca intr-adevar simti ceva pentru el, atunci te duci frumos la el, iti ceri scuze si il saruti.
Te sfatuiesc sa preiei exemplul si sa urmezi experimentul prezentat in intrebarea care apare in urmatorul link. Succes si mult noroc! https://www.tpu.ro/......te-timida/
Draga el a facut ce-a crezut ca e corect, daca l-ai redpins te evita, desi te asigur ca inca te place, daca il placi si tu rezolva problema, abordeaza-l, intreaba-l ce faci, daca are ceva tupeu te va invita la o cafea, ceva.
Pai. pana atunci nu ma gândeam la așa ceva. el arată foarte bine adică este drăguț si sportiv de performanța. nu i-am dat importantă dar acum am observat ca si eu il caut mereu cu privirea si cred ca încep ca si eu sa-l simpatizez. Aoleu, nu mai eu am chestii d-astea complicate. tipic mie
Cred ca da... adică nu ma așteptam la asta dar acum am început sa ma uit mereu la el si sa-l caut cu privirea
Te place, da ABSOLUT penibil in ce fel ti-a zis. Adica sa te sarute daca nici nu v-ati gandit sa fiti impreuna. Oricum, daca il placi spune-i. El a fost foarte deschis cu tine, deci nu i s-ar parea ciudat.
Ce anume pe Facebook?
"Tot timpul ma privește, mi-a spus sa nu zic la nimeni dar acum nu știu cum sa-l abordez încât sa vorbesc cu el despre asta."?!
Daca nu poti fata-n fata, atunci incearca pe Fb.
Eu daca as fi in locul tau i-as da un sarut surpriza sa vezi cum ii trece supararea
Mutubal întreabă: