| dayanadaya a întrebat:

Bunaaa:* ce sa fac daca inca imi mai iubesc fostul prieten el are 16 ani si o zis ca daca nu-i ofer ce vrea nu mai are nici un rost sa mai fim imp...eu il iubesc da nu vreau sa ma... cu el ce sa fac?sad

10 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Este evident ca vrea de la tine doar sex!
Da-i pace sa-si caute alta pentru a ceva, oricum daca ai accepta te va folosi si dupa te va lasa!
Cred ca meriti mai mult de la viata!

| Alexandru4234324 a răspuns:

Fa dragoste cu el ingeras =)

| dayanadaya explică (pentru Alexandru4234324):

Ha ha ha ce amuzant esti.straight face=]]]

| neutrino a răspuns:

Baiatul a fost cinstit cu tine si ti-a spus adevarul: te doreste numai pentru sex. Accepti sau nu, asta depinde de tine, dar e bine sa intelegi de la inceput ca daca accepti, asta nu-ti da si dreptul sa ai pretentie ca relatia va continua.

| Emilian65 a răspuns:

Daca tu nu vrei sex cu el, da-i papicii.

| Geniuss a răspuns:

Ce sa faci? fai papucii daca te iubea statea cu tine si mai astepta chiar si 1 an... sfatul meu ignora-l mai bine incearca sa iti cauti pe altcineva p cineva care sa te aprecieze pentru cine estii nu pentru ce ai :* mullt noroc tongue

Răspuns utilizator avertizat
| cicika a răspuns:

Te inteleg perfect... uite nushtiu cum sa iti explic dar nu face prostia asta asa ceva trebuie sa faci doar cidn doresti si sa o faci sa fii sigura dar nu asa... el nu te iubeste si doreste de la tine doua sex o sa regreti mai apoi.am fost in asa situatie si acum regret cel mai mult e cea mai mare greseala pe care am facut-o!

| Viatapepista a răspuns:

Fi fata desteapta si respectati propria decizie.E clar ca nu te iubeste, daca te conditioneaza si nu este dispus sa te astepte. Gandeste-te doar cum ar fi o partida cu el, atata timp cand tu nu esti pregatita si nu vrei. Ar fi groaznic, nu ai simti nimic si ai irosi pe un fraier un moment important al vietii tale. Nu fi naiva, fi desteapta. Am trecut toate prin asta:*.

| Isbasescu_Mirabella_1999 a răspuns:

Of! dragostea asta! si eu sunt in aceeasi dilema! eu mi-am ignorat fostul prieten si ii zambesc foarte rar, dar si atunci cand o fac e in culmea fericirii! eu cred ca ar trebui sa-l ignori pentru un timp s-au sa te gandesti la alt baiat! pentru. ca daca vrea doar... de la tine nu te iubeste iti iubeste corpul! a fost doar o parere, dar sper ca te-am ajutat! succes!