Persoanele care au tupeu si fac primul pas in fata sunt mai avantajate ca cele care nu fac nimic
https://drive.google.com/......ZRUUU/view
o carte foarte buna despre comunicare
Puteai sa zici daca e de la tine din scoala...sau din cls, sau din cartier, sau ma rog.Pai ai putea sa-l rogi sa-ti arate ceva la scoala, sau sa-ti prezinte un loc sau cev ce tu nu sti si el probabil s-ar bucura sa te poata ajuta si asa o sa va cunoasteti mai mult.u prea stiu ce sa zic de mesaj, adica na, de unde ai nr lui ar fi o buna intrebare, dar oricum ai putea sa-i zici ca nu te pricepi la ceva si sa-ti explice el ca sa vorbiti amandoi mai mult.
El este la facultate la București și eu sunt încă la liceu intr-un oraș la o ora de București
Pai daca e la facultate i-ati gandul
17
E mai greu sa ii scrii tu mesaj, situatia ideala e atunci cand si el te place si face el primul pas. Poate se si uita dupa altele, daca e la facultate. Lui ii place de tine?
Buna,
Vai, acum 5 luni am avut aceiasi dilema ca si tine. Imi placea mult de un baiat, l-am vazut prin scoala si aveam prieteni comuni. Nu am stiut nici eu ce sa-i scriu. Nu zic sa faci ca mine dar eu l-am adaugat pe SnapChat si i-am scris acolo daca ii place de o colega de-a mea. Si de acolo el mi-a cerut o poza, m-a intrebat de la ce scoala is si chestii... el nu ma stia dar eu pe el da. No si am vorbit. Si dupa vreo 2 saptamani am iesit afara impreuna pe la 11 noaptea. El avea iubita. Si am ramas prieteni dar dupa 3 luni in care am avut maxima rabdare eu am ajuns sa fiu impreuna cu el.
linarkfts întreabă: