anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaa:*
In ziua de azi tot baietii trebuie sa fie cei care fac primul pas? Adica toate fetele asteapta ca baiatul sa le spuna ca le plac, ca vor sa fie cu ele sau mai actioneaza si ele? Ca din cate am vazut si am auzit si de la altii, fetele nu prea obisnuiesc sa se bage in seama cu un baiat si in final sa-l intrebe daca vrea sa fie cu eastraight face
Ma insel?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai sunt unele fete care au ceva mai mult tupeu si fac ele primul pas...

| anna_7069 a răspuns:

Te inseli.laughing Acum nu mai e ca inainte, ca fata sa astepte sa vina baiatu` la ea. Ii poti da de inteles ca vrei ceva, sau sa ii propui tu` sa incepeti o relatie.Depinde de fata! :*

| Kitty a răspuns:

Nu, nu te inseli, este exact asa cum spui tu, insa consider ca trebuie sa fie un echilibru intre ceea ce face baiatul si ceea ce face o fata pentru a se cunoaste/ a fi impreuna/ a spune te iubesc, adica nu doar baiatul sa se bage in seama cu fata si sa puna intrebari, iar ea sa raspunda. Trebuie ca si ea sa actioneze, sa faca ceva, nu doar sa astepte ca totul sa vina de la el.

| Turquoise a răspuns:

Nu stiu cum se face dar in ultimul timp eu fac toti pasii oh go on.am si eu un norocrolling eyes

| TąNyą a răspuns:

Te înşeli acum şi unele fete şi unii băieţi fac primul pastongue

Numai e ca pe vremuri unele fete au prins tupeu şi spun ele primele, altele mai timide lasă băieţii să acţioneze.

Deşi majoritatea băieţilor le ia înainte mai sunt şi fete care apucă primele, dar nu uita mai sunt şi băieţi timizi. Dacă e băiatul e timid fata trebuie să facă pasu', nu?

FantaSZy.

| Anecherry a răspuns:

Adevarul e ca de multe ori m-am sfiit sa fac eu primul pas, din frica prosteasca de a nu fi refuzata sau de a ma face de ras. Dar acum nu mai am probleme de genul asta, daca imi place un tip, il invit la o plimbarica, sau in oras, sau oriunde altundeva. Eu personal, rar pun clasica intrebare 'vrei sa fim impreuna?'. Mai degraba trec la fapte, iar daca ma respinge, si nu vrea nimic cu mine, ma retrag pur si simplu.
Mi se pare prostesc sa astept sa vina baiatul la mine, si sa astept in disperare si el sa nu mai vina. La urma urmei de ce sa pierd oportunitatea de a fi fericita, doar de dragul unor conceptii sau prejudecati, sau poate din cauza orgoliului. Uneori, prea multe refuzuri si respingeri, iti pot scadea increderea in tine, probabil de asta se tem unele fete si eu acum ceva timp. Oricum, fiecare face ce vrea, dar consider ca mai bine faci ceva, iti hotarasti singur norocul, decat sa stai sa astepti sa-ti cada din cer.
Aa, vreau sa nu se inteleaga ca m-am referit la tupeu de ala nesimtit, si care exaspereaza omul. Nu, trebuie sa stii sa te retragi atunci cand e momentul. bye

| teomoto a răspuns:

Ca sa se inceapa o dragoste nu, conteaza cine incepe de fapt ea incepe fara sa-ti dai seama. E suficient un zimbet, o privire, un gest tandru si itele sa se incurce. Iar atunci cand incurajerile vin din ambele parti si se mentin, cu siguranta dragostea nu e departe.

Răspuns utilizator avertizat
| imyourdestiny2 a răspuns:

Depindetongue

unele fete mai tupeiste fac ele primul pasbig grin

| Bacemi a răspuns:

Am observat si eu chestia asta. Chiar e frustrant. Frate, daca iubesti, simpatizezi pe cineva e de datoria ta sa faci primul pas, sa arati asta. Ele plac un baiat si vor ca acel baiat sa le citeasca gandurile.

| username_8290 a răspuns:

Depinde de caracteru fetei si de doza de dragoste din ea.
Sunt fel si fel de fete. unele ii fac pe ei sa vina la ele. sugerandu`le pe ocolite si dupa lasandu`i lui,, sansa " sa intrebe. si sunt fete care il intreaba direct.
Mie nu mi`se pare Ok sa te duci la un baiat sa-l intrebi tu. Asica trebuie sa-l faci pe el sa vina la tine. Dar asta e doar parerea mea. vad ca mai mult se poarta sa se duca ea la el.

| lays a răspuns:

Nuulaughing)eu i-am cerut actualulului meu iubit nr de tel.pentru ca el era din cale afara de timid! deci, nu e neaparat ca baiatul sa vina la fata.si invers "se poarta"tongue

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu nu mai astept dupa baieti; daca imi place mult respectivul trec la atachee hee

Totusi, nu fac pasul asta fara sa vad ca baiatul respectiv vrea si el o relatie!

| blackdawe a răspuns:

E rolul barbatului ca animal ca sa faca primul pas laughing u trebuie sa fii cel cu papagal nu ea tu trebuie sa vrajesti fata din vorbe ca sa o cuceresti. Iar daca e o fata care sa merite si iti place de ea mult nu renunta usor ca e pacat, pana la urma tot pica. pace voua

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Eu cred ca ai dreptate.Adica eu una nu vreau sa fac primul pas in fata unui baiat, sa il intreb eu daca ma place sau alte chestii de genul asta.Si ma gandeac ca daca cineva ma place ar trebui ca la un moment dat sa aiba destul de mult curaj sa faca primul pas in fata mea, nu?
Adica nu inteleg de ce oamenii nu clarifica intre ei ceea ce simt.Eu nu spun ca vreau sa mi se citeasca gandurile laughing dar la un moment dat devin evidente unele lucruri; adica el iti zambeste, te priveste intr-un fel anume, e mai gentil si mai politicos cu tine decat cu alte fete... deci intr-un fel el a facut primul pas. Asa cred. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da e adevaratlaughing cam asa suntem toate tongue