| deliageorgiii1 a întrebat:

Bunaaa! intrebare pentru baieți laughing vouă vă plac fetele cu forme sau fetele slabe?(nu ma refer la fetele grase când spun că au forme).

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pana la urma masina care o platim cu varf si indesat de gonim vu 200 km/h are mai multe forme decat o şterpelită care ii linsa in cur de multi, femeile nu mai au valoare vezi multe care se arunca la mosi cu bani sau prostitutie

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Imi plac fetele cu personalitate si caracter, doar sufletul conteaza laughing
M-am insipirat si eu din "minciunile" fetelor de pe aici care afirma asta cu partea rationala si alta e ce simt si pentru cine cu ceea emotionala.
Evident ca ne plac fetele cu forme, aspectul fizic e destul de relevant si conteaza foarte mult.
Cine neaga asta, se minte singur!

| RAY a răspuns:

Imi plac doar moartele din cimitir alea sunt slabe cu forme divine sa spun asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce as putea vedea atragator la 2 bete infipte in fund?

| Victor453 a răspuns:

Fata nu trebuie sa fie nici scindura, nici grasa, sa fie norm sa ai de ce sa apuci

| cyupaku a răspuns:

Slim frate

| LiquorWitNoJuice a răspuns:

Da, ne plac formele dar prefer o fata fara forme dar inteligenta decat o fata cu forme dar fara pic de creier. Dar da, aspectual ne plac laughing)

| MerkedesPlacintzikaDouajdamilioane a răspuns:

Conteaza si caracterul, dar sa nu fie mortisha

| Rares791 a răspuns:

Sincer,nu ma trag dupa fetele care vor sex(doar putin ca na...)deci as zice ca cele mai bune sunt acelea nici cu forme, nici slabe acelea care sunt ok si destepte, fara bani

| Gomios a răspuns:

Fetele cu forme. CLAR