| bilalala a întrebat:

Bunaaa! La toamna incep liceul si am nevoie de niste sfaturi! Cum fac sa atrag atentia (intr-un mod bun, bineinteles), sa ma integrez si sa ii fac pe ceilalti sa vrea sa ma cunoasca si sa imi castige prietenia? In mai putine cuvinte... ce sa fac ca sa fiu populara? stiu ca trebuie sa fiu eu insami, etc... dar vreau si alte idei si sfaturi. mare funda!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai probleme de adaptabilitate?
Vezi acolo ce și cum. Nu văd de ce îți trebuie planuri?
Pa, pa.

| ignore a răspuns:

Pai nu fi tocilara pleaca cu toata cls cand vreti sa chiuliti distreazate mai spune o gluma ceva. nu iti bate joc de colegi oricum ar fi ei (nu barfi) imbracte frumos asortat si asa no sa aiba ce sa iti reproseze nimeniwinking

| sensesDelight a răspuns:

OK, o să încep prin a-ți da exemplul de popularitate care pe mine și pe mulți alții îi dezgustă. Să nu încerci să devii fata aia cu fițe și cu un grup de 2-3 prietene cu același caracter care încearcă să atragă atenția prin beții, fumat etc. Poate pentru băieți ai părea interesantă primul semestru, apoi toți v-ar privi ca pe niște pipițe.

Buuun. Și trecând la exemplul pozitiv, încearcă să fii simpatică și deschisă cu toată lumea. Nu încerca să faci discriminare. Adică dacă X e mai urâțel/urâțică sau nu are destui bani sau tot felul de criterii eliminatorii de prin liceu, nu fii rea cu el/ea pentru că se poate întoarce împotriva ta. De asemenea, nu fii rușinoasă. Dacă nu te bagi în seamă prin metodele negative pe care ți le-am arătat mai sus, poți avea încredere că nu faci nimic greșit. ^^
La urma urmei contează să te simți tu bine ca să se simtă și ceilalți bine în jurul tău. Multă baftă!:*

| sensesDelight a răspuns:

Ștefan, știu că nu la toți e un dar al naturii. Eu nu sunt simpatică și prietenoasă cu toată lumea, decât la început, când zic eu că e normal să fii, având în vedere că încerci să te integrezi și cred că orice persoană fără probleme ar fi drăguță la început și n-ar avea probleme cu nimeni, până și-ar crea un grup de prieteni asemănători cu respectivul/respectiva.
Învăț la un liceu unde mai mult de 80% sunt bănoși fițoși și chiar dacă din interior se văd fiecare ca fiind uau super tare, din exterior tipele sunt considerate ușoare, vulgare, iar tipii bădărani, lipsiți de respect. ^^
De asta îi ziceam să nu încerce să pozeze în tipa șmecheră, cu pretenții. Eu ies mult mai bine fiind într-un grup care se distrează bine, nu numai în cluburi și locuri nu-mai-știu-eu-de-care (chiar dacă ne permitem și de astea), învață (nu tocilărește) și nu are nicio treabă cu categoria 1. din grupările făcute de tine.
Mie mi se pare că este cel mai OK să fii așa, dar fiecare se integrează cum crede.

| StefanAngel a răspuns:

SensesDelight...scuze ca te intreb...Dar te regasesti in vreunul din cazurile specificate de tine?hee hee. Revenind la intrebare, in majoritatea cazurile cand intri la un liceu faci o alegere intre 4 drumuri.1Sa faci parte din categoria celor cu bani si fite si smecheri 2.sa faci parte din categoria "inferioara" adica categoria celor care nu sunt buni nici la invatatura n-am nici bani si sunt fraieri 3.sa faci parte din grupul restrans al tocilarilor sau tocilarelor 4.Sa fii unul dintre cei putini care sunt foarte prietenosi si imbina tot ce e mai bun din celelalte 3 categorii, insa in ultima categorie nu poti intra decat daca te-ai nascut cu abilitatiile alea.O zii bunahappy