| Lianna a întrebat:

Bunaaa.ma puteti ajuta si pe mine va rog? am avut contacte sexuale neprotejate cu iubitul meu.eu iau anticonceptionale dar le mai intarzii uneori si am si probleme la ovare(chisturi). in timpul actului sexual prietenul meu se stergea tot timpul de acel lichid si nu si-a dat drumul in mine.intrebarea este:cate sanse sunt sa fiu insarcinata? sunt fff speriatasad. va rog sa imi spuneti si mie.multumesc

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca luai anticonceptionalele corect, riscul era neglijabil. Luandu-le dupa ureche, riscul este imposibil de calculat.

| Crisu a răspuns:

Nu drgutsa nu poti ramane insarcinata happy

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Daca ai luat pastile anticontraceptive nu ai sanse mari sa fi insarcinata dar ai grija la bolile loiate prin contact sexual totusi fa un test de sarcina si du-te la un ginecolog

| teddy87 a răspuns:

Nu te ingrijora daca iei anticonceptionale pentru ca de aceea sunt facute pentru a nu ramane insarcinata, poti sa mai inatrzii o ora doua dar sa nu treaca mai mult de 12 pentru ca atunci va trevui sa te protejezi timp de 7 zile cu alte metode de preferat prezervativul. sper ca am fost d foloswinking

| aty91 a răspuns:

Daca iei anticonceptionale nu prea sunt sanse sa fii insarcinata deoarece aceasta este o metoda de contraceptie destul de sigura. Oricum ca sa stai mai linistita poti face si 1-2 teste de sarcina sau sa mergi la ginecolog...