| anonimaaaaa27 a întrebat:

Bunaaa!
mie imi place de un băiat care e ff frumos, numai ca este cam "tocilar" cum ar spune unii. el este la cel mai bun liceu din oraș la mate-info, însă el nici o dată nu vorbește cu niciun băiat din cartier, nu iese la fotbal mereu doar învață. în decembrie am început să vorbim numai ca nu prea am avut ce deoarece el răspundea foarte scurt la orice, iar într-o zi nu mi-a mai răspuns … ce aș putea să fac ca să mai vorbesc cu el?

6 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Nu cred că ai șanse cu el,o sa devina un procuror,judecător,avocat etc., tu o sa lucri la McDonald's sau Supermarket!
Ăla e izolat, așa l-au educat părinții lui sa iese ceva in viața, sa aibă un viitor! Tu ești mai libertina. Cel mai bine e sa alegi un partener care are același sistem de valori ca tine, și care poate ieși oricând afara!
Bărbații care sunt foarte frumoși de obicei nu sunt masculini, așa că el nu o să poată să te protejeze fizic de inamici.

| Cinic a răspuns (pentru Mindfulness):

Din contra barbatii frumosi sunt foarte masculini! Trebuie sa intelegi ca la femei frumusetea unui barbat este standard, nu subiectiva. Un barbat ca sa fie frumos trebuie sa aiba o față simetrica, ochi patrunzatori ( hunter eyes), înalt 180+ si lean ( subtire in talie si relativ lat in umeri), barbie proeminenta. Toate astea sunt traituri masculine care denota ca acel barbat are testosteron, deci este capabil genetic pentru protectie! Oricum op este o copila, l-a vazut pe asta si ia luat-o hormonii razna si acum se crede indragostita. Este definitie de ce tot spuneam eu pe aici si anume ca looks = love. Si tu cu problemele tale cu anxietatea, daca erai frumusel foc iti garantez ca femeile se bagau ele singure in seama cu tine si iti gaseau scuze la orice deviere de comportament si devenea supranatural de empatice.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Însemna că nu e interesat nici de o prietenie. Nu ai ce face fiindcă nu poți sa forțezi un om sa vorbească cu tine

| Mindfulness a răspuns (pentru Cinic):

Nu și tocilarii, care au felie de pămpălăi happy

| Cinic a răspuns (pentru Mindfulness):

De acord! Dar asta din postarea domnisoarei aflate in calduri, te asigur ca nu are fata de " tocilar". A spus fata clar: imi place de un baiat ff frumos! Bine, nu o baga in seama, îi raspunde in scarba nu au nimic in comun, carisma zero dar ei îi place de el because of his LOOKS! Vezi, este fix cum mananc eu rahat on&on pe aici. Mereu am spus ca aspectul fizic este factorul cel mai important, mai ales pentru femei. Gandeste-te ca in timp ce " tocilarul" doar a trebuit sa respire ca sa o " cucereasca" alti zeci de baieti i-au trimis romane pe insta, invitatii la suc, in oras... dar aia nu sunt ff frumosi deci no love for them! Ce are tocilarul se numeste raw atraction! Cum am mai spus de enspe mii de ori, daca ai nevoie de bani si masina ca sa cuceresti o fata / femeie its over for you. In timp ce tu investesti bani in ea altul doar se beseste si fata se indragosteste instant laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nimic, da-i pace fiindca el nu este interesat de tine si nu-ti da semnale ca ar vrea sa-ti vorbeasca.