| BebeNicole a întrebat:

Bunaaa seara TPU! Am si eu o rugaminte. Luna viitoare fac 3 ani impreuna cu iubitul meu love struck si as avea nevoie de unele sfaturi de cadouri.NU vreau de ex parfum, lant, tort etc... ceva mult mai frumos love struck Funda! Multumesc :*

9 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

In primul rand La multi ani, si felicitari voua ca ati rezistat atat. Mai rar asa ceva!
depinde si de suma pe care o ai.
orice cadou venit de la tine cred ca i-ar placea.
Da o raita prin mall-uri sau cauta site-uri cu cadouri!

| MiruD a răspuns:

O declaratie la radio!

| William a răspuns (pentru MiruD):

E baiat, o dedicatie la radio nu ar insemna nimic. Ar fi mai bine sa ii ia ceva legat de o pasiune de-a lui.

| MiruD a răspuns (pentru William):

Poate pentru tine nu ar insemna nimic. Pentru altul ar fi ceva sa auda o declaratie de dragoste. Ce? daca esti baiat nu trebuie sa ti se mai zica nimic frumos?

| William a răspuns (pentru MiruD):

Vreau sa spun ca baietii nu sunt asa sentimentali ca fetele. Poate tu ai lesina daca cineva ti-ar face o declaratie de dragoste dar altii nu.

| MiruD a răspuns (pentru William):

Eii..nici chiar! Sa lesin..auzi! laughing Da. Depinde de fiecare!

| BebeNicole explică (pentru MiruD):

Ar fi frumos dar nu ascultaa radio... nu cred ca o sa.i spun asculta repede kiss fm... multumesc oricum!

| anonimus321 a răspuns:

Cina romantica plus un colaj cu toate pozele voastre! Eu i-am facut iubitului meu o cina romantica si a ramas "masca"..insa,l-am primit in casa cu biletele pana in camera unde i-am pregatit acest lucru, eu eram ascunsa in alta camera :-D ai putea face asta, incearca sa faci mancarea care-i place, asa cum poti tu, sigur va aprecia! Succes si numai bine! :*