Pai poti sa stay si cu x si cu y dar pentru asta yty trebuie cap casa nu te printa x si nici y
Pai daca X e alaturi de tine mereu inseamna clar ca te iubeste si tu tii la el, presupun, cred ca ceea ce simti tu pentru Y e o simpatie de moment, numai sa nu devina un obicei prea des in a te gandi la el pentru ca dupa aia poate sa devina o obsesie.Nu cred ca ar trebui sa dai cu piciorul unei relatii pentru o simpla atractie.
Dar de ce nu verifici tu dupa ce scrii? sa iti recitesti opera? Si sa corectezi greselile gramaticale si de scriere?
Tre sa fii mai atenta cu X, adica sa te gindesti la faptul ca el este prietenul tau, ai o relatie, dar pe Y consideral un simplu prieten, chiar daca te gindesti la Y nu inseamna ca esti indragostita sau ceva de genu, pur si simplu te gindesti ca la un simplu prieten, fii mai atenta, nu te incurca cu toti odata, ca altfel chiar o sa-ti fie mai greu si ai sa fii confuza, esti doar cu X si asta e tot ce conteaza Bafta :*
Ma doare capu x... y parca e problema de matematica...nu e punctul meu forte mai bine numai iubitul si amicul, era mult mai simplu.
Pentru dilema ta un raspuns cat se poata de simplu asculta`ti inima(nu cu stetoscopul) Succes si nu asculta lui zuza daca ei ii place sa stea cu mai multi odata nu are decat urasc persoanele prefacute
Scoti radical dinX inmultesti cu Y Ridici totul la patrat si dupa impartii la doi sau f(x)=y+2
In primul rand ar trebui sa inveti cum se scrie cuvantul "confuz".
in al doilea rand niciodata, dar niciodata nu-ti fa prieten, vreun coleg de clasa.
ti-o explic astfel.
Cum te ai simti daca s-ar desparti de tine si nu te-ar mai baga in seama tot restul liceului?
Mutubal întreabă: