| nebunaticu a întrebat:

Bunaaa TPU.am 1, 55 m inaltime, 40 kg, 12 ani si 9 luni.si marimea penisului de 6 cm este bun?

Răspuns Câştigător
| Babushka a răspuns:

Mai copilule dai drumu si joaca-te fotbal in fata blocului, citeste o carte fa ceva ce se face normal la varsta ta.De treburi din astea o sa ai timp o viata intreaga. Pe bune voua astora mici de 10-13 ani nu va e rusine sa puneti asemenea intrebari? eu zic ca ar trebui sa va fie ca voi sunteti viitoarea generatie si observ ca sunteti axati doar pe tainele sexului.

16 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Apropo cu ce l-ai masurat?laughing cu rigla?laughing sau ai estimat din ochi?laughing

| Zady a răspuns:

Eu iti zic sa nu te preocupe marimea penisului amu. poate mai tarziu cand chiar vei avea nevoie de el pentru altceva decat aparat de pipilica.stai linistit. daca e sa ai neaparata nevoie de el folosesti si tu degetul

| marrr a răspuns:

laughing. Da, este bine. De fapt. gandeste-te ca mai ai timp pana sa-ti pui penisul in functiune, ca doar nu oi vrea sa-ti incepi viata sexuala de la 13 ani. Nu conteaza inaltimea ta, conteaza doar varsta. La 13 ani nu trebuie sa te preocupe marimea, pentru ca de obicei fetele de varsta ta nu se gandesc la sex[ei bine, unele]. Va avea timp si penisul tau sa se dezvolte odata ce te dezvolti si tu, asta din punct de vedere fizic si psihic. Deocamdata axeaza-te pe scoala si pe sanatate, mananca regulat si sanatos si ai sa vezi ca vei creste armonios si vei fi multumit de rezultate, care vor incepe sa se vada de pe la 14 ani si jumatate-15.

| Acvila a răspuns:

Ba copile, du-te ma si intreaba-l pe tac-tu cat avea la varsta ta, macar nu te mai faci de ras pe site-ul asta...se mai mira lumea de ce sunt violuri, ies copii handicapati ca asta si obsedati.
Ba n-ar intreba ma ceva legat de scoala, intreaba toata lumea de penisuri(in erectie sau nu).
OBSEDATULE!

| Just a kid a răspuns:

Da pacalici, si pe urma sa il puna in pamant sal lase la crescut nu?rolling on the floorsi sal ude din cand in cand ca pe florilaughing

| zizibela a răspuns:

Tare sfatu pacalicilaughing

| JustMe a răspuns:

De la varsta asta te preocupa marimea penisului?raised eyebrows

| Bianca_2742 a răspuns:

Tu la 12 ani si 9 luni cum zici tu asta te preocupa mai bine te-ai gandi la scoala si la ce teme ai in vacanta, parerea mea.

| pacalici a răspuns:

Sa ancerci sa-l bagi antr-un pahar cu apa si-l lasi acolo dupa ce te masturbezi sa vezi ce mare se face

| alexandrucr a răspuns:

Hahaha ai puta mica rolling on the floor

| sdfgsdf a răspuns:

@pacalici, ai incercat tu? rolling on the floor

| Alexandru a răspuns:

Ai stiut tu de ce ai ales nick-name-ul asta... Aici, esti de apreciat - te evaluezi corect, ai fi putut fi fara probleme si mai dur la adresa ta, dar ar fi spus userii ca o asa sinceritate nu s-a vazut nicicand la cineva pe TPU in caz ca ai fi optat pentru "perversu' - ma omoara sexu ' "

| ElyElyna a răspuns:

Cam mareee, taie din ea rolling on the floor

| Saw a răspuns:

Nebunaticule am lesinat de ras, nu e ok sa pui astfel de intrebari mai ales la varsta ta, e patetic, fara rautate, il ai minuscul

| hotzZu a răspuns:

E prea mare :o, mai taie din ea REPEDElaughing

| nebunaticu explică:

In erectie scuze am uitat sa mentionez