| PtcNymphee a întrebat:

Bunaaa TPU! :*. Astazi am avut un date [[o intalnire]] cu prietenul meu si totu` a decurs "ca la carte", ca sa zic asa.big grin..Numai ca..in timp ce mergeam si ne tineam de mana, s.a oprit sa ma ia in bratse..eu in acel moment nu stiu exact la ce ma gandeam, dar cert este ca eram ingandurata si el m.a simtit. apoi mi-a spus ca parca imi e teama asa de el.thinking Sincera sa fiu, teama nu.mi este doar ca..nu stiu. poate asa sunt eu mai retrasa..sau putin timida?! :d.I.am spus ca nu.mi este teama de el..doar ca ma gandeam..Acum el a ramas cu aceasta impresie ca mi.e teama de el.Ce pot si cum pot sa fac sa.l fac sa nu creada asta sau cum si ce sa.i zic?! Nu stiu..sa.i spun ca asa sunt eu putin mai "retrasa" intr.o relatie?! Adica..am momentele mele..Alteori se "plange" ca sunt prea dulce cu el.iar azi..nu stiu ce a fost cu mine.puppy dog eyes.Helppppppppppp! Nu vreau sa.si faca o alta parere.

Răspuns Câştigător
| ryukameow a răspuns:

Te accepta asa cum esti. Daca nu, asta e. xD

4 răspunsuri:
| cosmina95 a răspuns:

Mi se par copilarii astea...si cel mai bine ar fi sa fi deschisa cu el si sa vorbiti in loc sa ceri sfaturi aici!

| PtcNymphee explică (pentru cosmina95):

Well,nu ti.am cerut tie sfatul, in primul rand, am cerut celor care au ceva de zis cu provire la ce am mentionat mai sus. Daca nu esti in masura sa ma sfatuiesti, vezi.ti de treaba, nu mai comenta!winking

| blueheart a răspuns (pentru PtcNymphee):

De fapt cosmina95 avea dreptate. Spune-i exact ce simti, te va intelege. happy

| neutrino a răspuns:

Faceti un plan pentru intalnire: Atunci cand va intalniti va sarutati, apoi mergeti de mana 100-200 de metri si va opriti, urmaza o imbratisare si apoi o sarutare. Nu uitati de sarutul de sfarsit de intalnire. E bine asa?