| AngelGirl5 a întrebat:

Bunaaa, TPU ma simt foarte... rau...

Aseara am pregatit o seara romantica, ca de altfel si prima din viata mea, pentru prietenul meu.
Am cumparat lumanari si petale de trandafiri, a fost totul super frumos. O surpriza la care nu se astepta.
A fost prima oara cand am facut dragoste cu el, dar acum regret totul.
Presimt ca nu s-a simtit bine pentru ca nu putea sa se termine sad ma simteam atat de prost.
Imi zicea ca ma iubeste. Dar a fost penibil momentul.
Regret totul, imi vine sa plang. sa nu mai fiu cu el. nu stiu.
Da-ti-mi vreun sfat ceva. Fara misto-uri si etc. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Xtadelo a răspuns:

Buna.
De ce sa te desparti de el? E normal sa fie asa. happy
Baiatul ti-a zis ca te iubeste, sigur nu e dezamagit... doar a fost prima oara.
Sa nu te mai simti prost, vorbeste cu el despre asta. happy
Multa bafta!

| AngelGirl5 explică (pentru Xtadelo):

Multumesc happy...

| Xtadelo a răspuns (pentru AngelGirl5):

Cu mare placere happy.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca a fost foarte emotionat pentru ca nu se astepta la asa ceva. Poate el este mai putin romantic.Asa cum esti tu.Nu regreta. Poate a inteles altfel gestul tau.

| doarEu001 a răspuns:

Lucruri penibile sau mai putin placute in timpul sexului, se intampla chiar si la cei experimentati.sunteti la inceput, e normal.eu prima oara aveam lacrimi in ochi, imi venea sa plang pentru ca nu imi iesea asa cum imi imaginam.si in plus el iti spunea ca te iubeste. discutati, si el probabil se simte prost si ar trebui sa il linistesti cumva.o sa vezi ca, in timp, o sa fie din ce in ce mai placutwinking

| johnyboy a răspuns:

Stai linistita se intampla in aproape majoritatea cazurilor, chiar si la baietii mai experimentati ce sa mai zic de cei neexperimentati.dar nu inteleg, nu si-a putut da drumul sau nu i s-a trezit barbatia? ca e posibil sa-i fi venit si deoarece a durat putin a preferat sa zica ca lui nu-i vine...asta ca sa salveze aparentele.crede-ma ca am trecut prin faze din alea de nu mi se sc*ula si ea era acolo goala langa mine, si n-aveam ce-i face, psihicul nu ma ajuta, vroiam dar nu se trezea (si cand eram singur numai cand ma gandeam putin la ea era tare ca piatra), dar mai tarziu am gasit raspunsul, trebuie sa fii relaxat si sa te gandesti ca va fi totul f f f bine. tu ai luat-o prea in serios, de ce sa-l lasi pe baiat, ca doar el ti-a zis ca te iubeste, aveti cateodata o gandire de lasa de dorit.

| AngelGirl5 explică (pentru johnyboy):

Nu stiu... am vorbit cu el despre asta. Si mi-a spus sa stau linistita, ca totul e ok ( ieri, dupa seara cu pricina ). Doar el stie ce-a fost cu el. L-am intrebat daca ii stresat sau ceva de genu. Si imi zicea ca nu, nu. Nu mai stiu ce sa zic.

| malina1 a răspuns:

Incearca se treci peste moment priveste lucrurile din alt unghi nu as sti s iti dau detalii dar uitate la partea buna a lucrurilor

| Demonull a răspuns:

Ce tragedie. Draga prima oara nu este perfectahappy

| Alison95 a răspuns:

De unde sti ca nu putea sa se termine?
poate s-a terminat.

Si n-ai de ce sa te simti prost din cauza asta mai ales daca era prima seara cu el

| Loreddana a răspuns:

Romantismele nu duc niciodata la satisfactie sexuala. Incercati si voi ceva mai palpitant, mai interzis.

| tzuick a răspuns:

Nu a putut sa termine pentru ca si-a dat silinta prea mult, nu mai faceti sex planificat gen "diseara ne-o tragem".
si un sfat de la cineva care a trecut prin asa ceva - incearca cu preludiu...ah si inca ceva, dar sa nu te sperii, nu o sa fie ultima data cand o sa se intample asta dar stai linistita ca timpul le rezolva pe toate, trebuie doar sa va cunoasteti mai binewinking

| AngelGirl5 explică (pentru tzuick):

Ideea e ca el n-a stiut nimic din toate astea. El stia ca o sa mergem la un majorat. Si de fapt, eu ii pregatisem ceva frumos. Deci era planificat de mine, nu de el sau de amandoi. A fost si preludiu... Doar ca... s-a intamplat ce s-a intamplat.