"Ea ma'natarit mereu FATA MERGI INAINTE o sa ai parte si de fapte nu doar de cuvinte orice ar fi voi fi aici mereu stii bine te poti baza ai sprijinul meu...:*:*:*:*:**:X"
.La` bIne~ si L~a rau`! e Ea e cu MinE~ mereu`!>>. THe yUbesk`! >
PrieTenia nOasTra` va duRa mereu`! IndifeRenT de ce` va faCe DumneZeu`! CeiLaLti din` juR... Se uita` asa pLini de ura` Pe pRieTenia` nOasTra` Ce n-are masuRa`!
Intotdeauna ea vede tristetea din ochii mei, in timp ce ceilalti se laas pacaliti de zambetul meu :X
Daca mama nu ne-a facut surorI`.a stiuT dc.pentru ca d-zeu ne-a` facut. cele mai bune prIetenE.
Desi am trecut prin multe suntem inca *PRIETENE* pentru ca nu poti sa cazi cand tii pe cineva de *MANA*! ♥Te iubesc♥!
NiciOdata n-ai uitat sa fi langa mine…Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine; x; X
`. Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!
A trecut mult timp NOI doi ne-am schimbat. Toth ce`a f0sth frumosh NOI n`am uitat. Deshi au fost piedici NOI am rezistath. Cu tine niciodata n`am tzinuth capul aplecath!
• ~> Ma AjUtI Sa Trec PeStE ReLe; x EsTi CeL Mai FrUmOs ReFrEn Al InImIi MeLe; x