| EuuuLis a întrebat:

Bunaaa.Un sfatt va rog.puppy dog eyes.
Deci sa va expliccc de la inceput. big grin
Eu acum un an si ceva am cunoscut un baiat pe mess, pot sa zic ca de un an vorbim intrunaa
Asta vara ne-am vazut de vreo cateva ori pe afaraa. Suntem foarte buni prieteni.El imi zice tot despre el, eu la fel. Dar de cam o luna a inceput sa-mi placa de el.straight face. Acum am vazut ca si ell trimete numai semne " >:d

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

De ce nu ii spui ca iti place?

| papusica987 a răspuns:

love struck

| adrianamara a răspuns:

Da-i de inteles ca puteti sa fiti mai mult decat prieteni, sunt sigura ca te place si el ca altfel nu vorbea asa de intensiv cu tine pe mes!

| Xtina19bbb a răspuns:

Pai ar trebui sa incepi sai vorbesti altfel.intrun fel ii vorbeste o prietena si in alt fel ii vb o iubita.
trimite-i semnale.gen: trimite-i mai multi pupici, flirteaza, fa-i complimente.
dk tot v-ati vazut de vreo cateva ori.ai putea sal intrebi dk vrea sa iesiti la o cafea(du-te aranjata, va pica pe spate)
e foarte bine ca vorbiti de cv timp, asta inseamna ca deja ii place personalitatea ta, acum trebuie sa lucrezi la atractia fizica.
saaau nu. poate si el te place si nu stie cum sa-ti spuna.
iar daca nu prinde "semnalele" ar trebui sa vb cu el, direct.sai spui. uite imi placi, ce parere ai despre asta?
eu cred ca totul va merge bine, de fapt cred ca si el te place.nu cred ca vreun baiat ar vb cu o fata atata timp daca nu s-ar fi simtit nici macar putin atras de ea.chiar si intro rel de prietenie intre un baiat si o fata mereu exista in mintea celor 2 un "si daca".

| DaFuqDuck a răspuns:

Spune-i ca-ti place de el happy