Draga mea,am un sfat simplu pentru tine.
Cat timp iti este frica, nu incerca.
Orice alt amanunt pe care-l cauti, il gasesti in mii de articole si tutoriale pe net, nu e nevoie sa ceri pe TPU mici amanunte scabroase, nu sunt spre binele nimanui.
Nici macar al tau.
Termină cu prostiile, sexul anal este scîrbos mai bine nu faci asa ceva, fă sex normal lasa fanteziile lui si fetișurile lui, sa le faca el cu altele nu cu tine, te îmbolnavesti, fundul a fost creat doar pentru a te c@ca prin el, atit. Tu ce varsta ai?
Este cel mai neplacut, dureros, scarbos si dezgustator sex posibil. sa nu mai spun de riscurile lu, ca se rupe anusul si scapi fecale, ca trebuie sa porti dopulet in poponet, ca risti infectii ale colonului samd.
In ce privesc bolile cu transmitere sexuala, se iau la fel de usor anal cum se iau si vaginal sau bucal.
Se vede ca nu ai deloc experienta sexuala. Cine ti-a spus tie ca se rupe anusul si scapi fecale sau ca trebuie sa porti butt-plugg a.k.a dopulet in popenet după aceea? Te rog sa te mai informezi inainte de a da altora sfaturi eronate, caci sunt persoane fara experienta ca si tine, care chiar vor crede ceea ce spui.
Cauta pe Google, in intimitatea casei tale, informează-te si apoi comenteaza la intrebarile alora. Nu de alta, dar vorbesti in foarte mare necunostinta de cauza. Zi frumoasă si numai de bine iti doresc.
P.S. Iar daca a fost un raspuns mistocar, ai gresit locul unde sa faci asemenea glume.
Confunzi coada vacii cu stampila primariei.
Sunt maritata si am destula experinta sexuala, doar ca nu fac anal fiindca nu ma intereseaza acest tip de sex.
Cunosc bine problema discutata aici, fiindca am avut colegii de servici care sunt gay si care poarta dopulete in curulet, fiindca traiesc in occident, unde se discuta liber acest aspect, fiind legal chiar si casatoria intre ei.
Daca nu porti tu dopulet in poponet si nici nu ai auzit de asa ceva, asta nu inseamna ca nu exista, ci doar ca nu ai tu habar de existenta lor.
1. Daca pe tine nu te intereseaza sexul anal, asta ju inseamna ca nu trebuie sa intereseze pe altii/altele.
2. Nu am zis ca nu exista Butt-plug-uri (dupa cum vezi, stiu si cum se numeste acea jucarie sexuala, care chiar aia este), dar ce aberezi tu aici despre faptul ca la sexul anal se rupe anusul si scapi fecale nu are nici o legatura cu realitatea. Degeaba locuiești in străinătate si ai auzit/vazut in jurul tau persoane cu orientare gay, ca habar nu ai motivul pentru care ei folosesc acele butt-plugg. Eu fac cu sotia mea sex anal de ani de zile si culmea, nu i s-a rupt anusul, nu scapa fecale si nici nu trebuie sa poarte dopuleț (cum il numesti tu din lipsa de documentare).
3.Inainte de a da sfaturi altora, mai intai documenteaza-te si daca tot vrei sa fii utila, fa-o intr-un mod explicativ in care sa fii usor de inteles, iar informatia oferita, asimilată corespumzator si corect.
Nu ma laud cu profesia mea, dar daca vrei informatii utile in domeniul medical, pot sa ti le ofer. Poate asa mai inveti ceva nou.
4. Cat despre felul in care ai inceput raspunsul la comentariul meu, se vede de la distanta cata experienta si educatie ai.
Dintre noi doi, tu esti cel care aberezi si vorbesti in necunostinta de cauza!
Dupa cum vad, conform profilului tau de FB cu care te-ai logat aici tu esti doar un "maseur profesionist bazat pe presopunctură" NU MEDIC, asadar, abtine-te daca nu ai cunostinte medicale in acest domeniu.
PS La profilul tau de FB scrie ca esti "single", deci nu ai sotie, asdar sfaturile de mai sus sunt eronate.
Nu te sfatuiesc sa asculti la tot ce spune userul Dragos Madalin, care-i un mare mincinos, nu are nevasta si nici o femeie in viata lui, cu atat mai mult de stiu ca fetele si femeile nu fac sex anal decat daca sunt fortate, santajate sau sunt prostituate.
Barbatii sunt cei simt placere la sex anal, fiindca ei au o glanda in anus, numita prostata, care le da placere.
Ia de vezi cine-i acest user:
https://imgur.com/a/VP50zne
https://www.facebook.com/......ps?/photo/
Buna.
Bine ai facut ca ai cumparat acel irigator caci te va ajuta. Acum, mergi la farmacie si cere solutie specială pentru clisma. Este un produs medical special creat in acest scop. Solutia rezultata din amestecul ei cu apa trebuie sa aiba temperatura corpului uman pentru confortul tau. Igienizarea zonei anala trebuie sa fie la superlativ. Apoi poti cumpara de pe net (daca iti este rusine sa mergi in sex shop) lubrifiant pentru sex anal dar si acel lubrifiant putin mai special prin design care are tubul cu o mica prelungire care iti permite sa introduci acea solutie in interiorul anusului tau. Foloseste asa ceva si imi vei multumi.
Oricum, iti recomand sa incepi cu sex normal prntru relsxarea ta, apoi partenerul tau sa inceapa sa te pregateasca pentru sex anal. Preludiul pentru acest tip de sex, minim 30 minute si cu lubrifiant din belsug atat pe zona ta anala cat si pe penisul partenerului. Ii recomand partenerului tau, sa nu se grabeasca si sa inceapa intai cu un deget bine lubrifiat, apoi cu doua degete pana cand ajungi la momentul in care tu mai simti discomfort si nu mai ai acele contractii naturale involuntare, apoi se poate incerca penetrarea anala.
Daca respecti regulile de igiena, preludiu si pregatire a ta pentru sex anal, sunt sigur ca vei avea o experienta pe care vei vrea sa o repeti.
P. S Si sotia mea a fost retinuta si chiar impotriva la inceput, dar cand a vazut ca nu e atat de negru dracul, a inceput sa ii placa si chiar ea imi cere acum acest fel de sex.
Succes.
Buna dimineata. Daca tu crezi intotdeauna ca ceea ce este scris la un profil de Facebook este 100% adevarat, cu update la zi, atunci esti naiva rău?
Da, m-ai convins pe deplin. Eu stiu cine sunt si ce fac, dar nu trebuie sa ma explic in fata ta.
P.S. Chiar m-ai facut sa incep ziua bine. Multumesc pentru asta?
Zi buna si tie
Pregătirea clismei:
se verifică temperatura apei sau a lichidului de clismă (spre exemplu o soluţie medicamentoasă);
se. fixează canula la tubul iriqatorului şi se închide robinetul acestuia;
se toarnă lichidul de clismă în irigator până ce se umple;
se fixează irigatorul pe stativ;
se deschide robinetul irigatorului şi se evacuează aerul lăsând să curgă prin canulă prima coloană de apă, după care robinetul sau clema se închide;
se lubrifiază canula cu glicerină sau un alt lubrifiant pus pe o compresă de tifon;
pe patul pe care se aşează bolnavul se aşterne o muşama pentru protecţie.
Efectuarea clismei:
persoana care efectuează clisma sau ajutorul său, începe clisma după ce se spală pe mâini, se dezinfectează şi îşi îmbracă mănuşile de protecţie;
cel căruia i se efectuează clisma se poate aşeza:
în decubit lateral stâng (culcat pe stânga) cu membrul inferior stâng întins, iar cel drept flectat;
în poziţie genu-pectorală (culcat pe coate şi genunchi);
dacă bolnavul este slăbit, poate fi aşezat în decubit dorsal (culcat pe spate).
evidenţierea orificiului anal se face prin îndepărtarea feselor cu mâna stângă;
se introduce canula prin anus în rect cu mâna activă, cu vârful îndreptat înainte (în direcţia vezicii urinare);
după ce vârful canulei a trecut prin sfincterul anal, se modifică direcţia canulei ridicând extremitatea externă şi îndreptând vârful în axul ampulei rectale, apoi aceasta se introduce pe o distanţă de aproximativ 10-12 cm;
când canula întâmpină rezistenţă, se retrage câţiva cm sau se dă drumul apei din irigator, manevră care poate permite înaintarea canulei atât prin întinderea şi lărgirea rectului, cât şi prin dizolvarea şi dislocarea materiilor fecale;
se deschide robinetul, clema sau pensa care opreşte scurgerea lichidului din irigator şi se reglează viteza de scurgere prin ridicarea irigatorului la aproximativ 50 cm deasupra pacientului;
în timp ce lichidul de clismă se scurge din irigator, pacientul respiră adânc şi îşi relaxează musculatura abdominală, încercând să reţină soluţia aproximativ 10-15 minute;
când se bănuieşte că în faţa canulei se aşează schibale ("dopuri" de materii fecale întărite), se va ridica irigatorul care va duce la creşterea presiunii de scurgere, restabilind curgerea normală;
când apar dureri (crampe intestinale), se opreşte curentul de apă câteva minute până ce musculatura colonului se relaxează şi cedează durerile;
se închide robinetul înainte ca nivelul apei să se apropie de nivelul tubului de scurgere, pentru a evita pătrunderea aerului în intestin;
se extrage canula din rect şi se aşează într-o pungă etanşă, tăviţa renală sau în rezervorul irigatorului;
pentru a uşura pătrunderea apei la o adâncime mai mare, pacientul îşi schimbă poziţia din decubit lateral stâng, în decubit drept, apoi în decubit dorsal.
De asemenea poti gasi si pe Youtube clipuri educative in care se explica exact cum trebuie facuta. Sper ca te a ajutat cu ceva
papushikatha23 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: