| SpecialGirl a întrebat:

Bunaaa. Vreau sa va multumesc pentru sfaturile datebig grin. De data aceasta am fost rugata de prietena mea sa va cer un sfat.In liceu este un baiat, destul de dragut, a incercat sa ii atraga atentia dar nimic.Coincidenta sau nu oriunde merge ea se iveste sa apara si el cu un motiv anume si invers. A incercat sa isi roage colega sa il intrebe ce crede despre mine avand in vedere ca, colega ei si el sunt vecini.Mereu a evitat sa raspunda la aceasta intrebarestraight face. Faza este ca umbla cu multe fete din liceu, azi a luat`o in brate pe una dintre colegele mele.Va dati seama cum s`a simtit prietena mea.Mereu imi spune ca nu vrea sa-l mai vada sau sa mai vb despre el, dar pur si simplu cand il vede isi schimba parerea.Va rog un sfathappy Fundaa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pana la urma ar fi cel mai bine sa vorbeasca personal cu el! Nu trebuie sa-i fie rusine, de ce, pentru ca il place? E dreptul nostru, daca rade de ea sau o jigneste inseamna ca nu merita. Mai ales ca umbla cu toate fetele ...inseamna ca e,, cineva " care umbla cu cine prinde, care tine la reputatia lui. Sunt sigura ca prietena ta este destul de frumoasa sa gaseasca pe altcineva! Si ca multi baieti o plac daca totusi crede ca ar merge o relatie cu tipul asta, spune-i sa vorbeasca cu el. Daca refuza sa raspunda la intrebare, ar putea sa o placa sau pur si simplu sa refuze sa zica ceva, pentru ca nu o simpatizeaza sau are o parere proasta despre ea si atunci ar supara-o, nu?sad Discutia e cea mai buna. Daca nu, prietena ta este la fel de buna ca orice alta fata la a gasi un alt,, acel cineva " care sa-i fure inima. Poate fi doar un moft, deci sfatuieste-o sa se gandeasca bine! Funda?

2 răspunsuri:
| adelina_4148 a răspuns:

.dar ea este atrasa de acest tip si e normal sa l observe numai pe el. Si cu intrebatul colegei nu stiu ce sa zis, dac e colega lui si se inteleg bine e si normal sa tina cu el sau sa iti ascunda anumite lucruri. Poate a evitat sa raspunda deoarece nu e interesat sau daca cum spui tu ii place sa umbe cu mai multe una in plusa, sa se tina dupa el nu strica. Sau nu ii place sa aiba prietena in liceu, poate pentru ca stie ca esti cu "ochii pe el", adica poate tipului nu eu placea sa se vada in fiecare zi cu gagicasa (sa nu se plictiseaska, intervine monotonia ) SAU sa incerce sa "il faca gelos" sa se ia cu un alt tip in brate sa rada, glumeasa sa vada daca reactioneaza cu ceva BAFTA, sper ca ti-am fost de ajutor happy

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna :-) problema prietenei tale e destul de urata.
intai ea trebiue sa se asigure ca acel baiat o place dar din cate mi-ai zis u. nu prea mi se pare ca o baga in seama deoarece,, nu o vede'' sfatuieste`o pe rp ta sa iese mai mult in evidenta de fata cu el. chiar daca din prima o va ignora spune`i sa insiste :-d
daca el chiar nu da nici un semn. asta e:-(. trebuie sa-l uite dar partea buna e ca tu ii esti prietena si sper ca o vei ajuta :-d