Da, pentru ca il placi. Stiu ca uneori chiar lucrul acesta te descurajeaza, dar nu trebuie sa fie asa. Incearca sa fii naturala, pentru ca daca o sa te placa, sa o faca pentru ceea ce esti tu cu adevarat. Iar despre ce o sa ii zici, o sa vezi ce subiecte o sa abordati pe loc. Oricum, discutiile vin natural, nu iti face griji. Multa bafta!
Draga mea, eu zic sa te duci.
Ce sa-i zici? Poi saluti, il intrebi cmf, gasiti subiecte in comun pentru a avea ce sa discutati...
Dupa ce va,, dezmortiti'' putin, totul va veni de la sine
Mult noroc :*
Du-te mai ales daca il placi
Poate o sa fie ceva frumos intre voi
pa!
Normal ca trebuie sa te duci daca spui ca il placi nu lasa timiditatea sa te invinga.hm si oricum fi cat mai naturala atunci cand t vei intalni cu el gen nu-ti arata alta fata poti parea falsa dar ca sa il impresionezi ai putea atunci cand te intreaba ceva sa mai bagi si de la tine oricum scapa de emotii si dupa cum ti-am zis fi tu insuti
De ce te preocupa atit de mult ce o sa ii spui.pentru inceput o sa ii spui salut apoi stii ca discutia vine de la sine.si daca zici ca iti place atit de mult baiatul de ce mai ai dubii sa mergi sau nu? intreaba-te pe tine insuti daca vrei asta cu adevarat. daca vrei sa mergi sa te vezi cu el atunci ce mai astepti?
Andya întreabă: