Pentru inceput vorbeste cu el, spune-i ca nu iti ofera atentia pe care ti-o doresti. Daca raspunsul lui nu te multumeste, iar comportamentul sau nu se schimba, va trebui sa te desparti de el.Si stai linistita, daca era sa fie bun pentru tine nu ai fi avut motive acum sa fi suparata, sa te indoiesti de el.Sunt baietii destui si unul va fi cel potrivit pentru tine, care te va respecta, te va face fericita in orice moment al zilei, iti va da toata atentia pe care o meriti si te va iubi din tot sufletul.
Vorbeşte cu el despre asta şi explică-i că te simţi ignorată şi întreabă-l ce este în neregulă. Nu ai cum altfel să afli, decât să discuţi cu el.
Cel mai bine ar fi sa vb deschis despre ceea ce se intampla intre voi, si evetentual luati o decizie impreuna, continuati relatia sau...
Sa ai o discutie serioasa cu el si sa vezi daca relatia voastra mai poate continua sau nu.
Buna! Pai ce sa zic, am patit-o si eu cu fostul prieten. La inceput ne intelegeam foarte bine, vorbeam foarte mult si la telefon, si pe mess, insa dupa un timp nu prea ma mai cauta, daca il sunam imi zicea ca are treaba si ca ma suna mai tarziu, dar nu mai suna deloc. Pe mess la fel, statea si nu zicea nimic si daca il intrebam eu abia raspundea si zicea ca ne auzim mai incolo.
Dupa ceva timp am aflat ca isi gasise pe alta si ne-am despartit. Acum s nu te sperii, poate la tine nu este la fel, eu ti-am zis ce am patit eu.
Ba da cred ca si la mie e la fel pentru ca e foarte rece nici la scoala nu ma mai saluta.
Pff, in cazul asta ce sa zic. Fruntea sus! Nu te merita! Si nu are rost sa stai sa il cauti doar tu, iti spun din experienta.
Fi indiferenta cu el poate asa nu mai se da asa mare ca el ar fi un machio.nu te milogi in fata lui ca te va crede ca stai pe capu lui.