| byutzaelena a întrebat:

Bunaaaa! Am si eu o problema actualul meu prieten nu prea ma mai baga in seama cand il sun spune mereu ca asre treaba si cand este pe mess nu ma baga de loc in seama inainte nu era asa... Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare, iar el probabil prin asta vrea sa te indeparteze de el. Inainte de toate incearca sa afli ce are de s-a schimbat atat de mult. Daca vezi ca el tot nu isi revine, nu il mai astepta. Spune-i ca nu mai suporti situatia asta si ca daca nu se schimba va despartiti.

| Loredana96 a răspuns:

Am eu o ideie.Nu il mai suna, nu ii mai scrii nimic.Adica nu il cauta.Si lasa se te caute el si daca te va intreba de ce nu l-ai sunat si nu i-ai scris ii vei spune tot ce te deranjeaza.Si vedem cum reactioneaza el.
Totul se rezolva prin comunicare.Si fii mai indiferenta si nu te injosi in fata lui. Fata trebuie sa aiba si o oarecare demnitate.

| Raiiiisa a răspuns:

Procedeaza si tu la fel pentru ca numai asa va simti pe pielea lui cum este. Daca vrea ca relatia voastra sa mai continuie si chiar tine la tine se va schimba, daca nu asta este.Sa nu te zbati niciodata pentru un baiat care se comporta cu indiferenta.

| AndreiPiticu99 a răspuns:

Poate are treaaba, vrea sa scrii pentru scoala sau invata, cine stii, nu creed ca te inseala daca te insela se despartea de tine si se cupla cu ia, loredana are dreptate aplica sfatu ei ca stii ce vb

| MIDnightMoon a răspuns:

Nu îl bâzâi la cap prea mult. Când va avea timp, discutaţi despre problemă şi se va rezolva. Fă-ţi curaj.

| ilegaldrog a răspuns:

Este din cauza ca are pe altcineva si vrea sa scape de tine