Lasa-te purtata de val! E ceva normal! e ca si cum ei s-ar jena ca isi "Dau drumul"nu crezi?! Chiar cred ca s-ar simti minunat! Nu-l mai respinge. Sper ca ti-am fost de ajutor! Sa ai o zi buna:*
Faptul ca o femeie se umezeste insemna ca este excitata. Daca esti in bratele unui baiat, te mangaie, te saruta si tu nu te umezesti, va fi extrem de dezamgit fiindca inseamna ca nu-l doresti.
Nu trebuie sa te simti deloc jenata...o sa ii placa foarte mult sa simta ca esti uda. Mie de exemplu, nu imi este scarba de fluidele fetei pe care o plac, ci dimpotriva...as baga si botu' acolo, cand e uda.
Nici nu stiti ce pierdeti, este ceva natural si firesc sa fii umeda acolo daca esti excitata la fel si prietenul, verifica!
Lasa omul sa se bucure de fluide, duduie. Maturizeaza-te, gaseste-ti unul care sa stie ce face, iar unul care stie ce face va-ncerca sa te atinga jos cu limba, nu doar cu mana. Majoritatea femeilor sunt complexate de organul genital, dar e cea mai mare prostie pe care o pot face. Bucurati-va de ea.