| CristinaAlina a întrebat:

BUNAAAA! este cam jenanta intrebarea dar hai... deci acum cateva zile mi-am inceput viata sexuala. ok totul bine si frumos. dar faza este ca de atunci nu ma mai satur de sex...sad nu stiu ce sa fac sa numai fiu asa. am incercat sa ma abtin dar... fara succes. help!

Răspuns Câştigător
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Du-te pe centură. Îți faci carieră.

6 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Sa nu fii nimfomana acumstraight face

| MikyMi a răspuns:

Inseamna ca ti-a placut rau de tot!
Cred ca e suficient de cateva ori, 2 - 3 pe saptamana. In rest gandeste-te la iubitul tau si o sa-ti treaca, o relatie de iubire nu se bazeaza doar pe a face dragoste!
Mult noroc!

| Deny1333 a răspuns:

Nympho mode on, huh?

| dana85 a răspuns:

Nevoile difera de la om la om, in special in functie de activitatea hormonala.Dar, chiar daca te simti bina facand dragoste, si asa e si normal. trebuie sa-ti infranezi dorintele, sa le controlezi, altfel, te vor controla ele si orice exces nu e sanatos, iar uneori nici moral.

| Ioana_9117 a răspuns:

Inseamna ca ti-a placut mult.ai grija sa nu devii o nimfomanalaughingglumeam. stai linistita, e normal sa iti placa asta.dar gandeste-te ca o relatie nu se bazeaza numai pe sex ci si pe iubirebig grin

| ramonyk93 a răspuns:

Stai linistita, doctorii recomanda in general sa faci sex de 2-3 ori pe saptamana pentru ca este foarte sanatos.nu cred ca daca maresti ''doza'' se intampla ceva, daca si partenerului ii place atunci nu ai de ce sa te temiwinking