| r0xaa a întrebat:

Bunaaaa :*. saptamana urmatoare am programare la medicul ginecolog pentru ca as vrea sa imi recomande niste anticonceptionale.insa am auzit ca ma ingras, ma latesc de la ele asa este? bine eu as vrea sa pun 3 4 kg pe mine insa nu 10 cum am auzit in alte cazuri sau etc.cine a luat lasa ti com cum v au infulentat si ce schimbari ati avut si cam in cat timp se vad efcte daca vor exista adica ingrsare latire etc;* funda:*

Răspuns Câştigător
| SaraAldi a răspuns:

Hey! Sfatul meu este, daca tu tii neaparat sa iei anticonceptionale sa nu faci abuz. Ia-le pentru o perioada scurta de timp deoarece produc dereglari hormonale si depinde e organism. Daca nu ai un copil atunci de asemenea, ar putea reduce posibilitatea unei sarcini pe viitor. Sper sa iti fie de folos, te-am pupat!

4 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai daca ai programare de ce nu-l intrebi pe el?

| LLO a răspuns:

Si eu iau pentru reglarea ciclului si pe mine nu m-a ingrasat nici slabit deloc.ma ajuta foarte mult acum depinde si de organismul tau cum reactioneaza la ele:* succes

| r0xaa explică:

Pai vreau pareri sa vad cum si a facut efectu la alte organisme intelegi tu dragutahappy

| alinac a răspuns:

Mai dragutza.nu toate organismele reactioneaza la fel. cea mai buna parere tot medicul ti-o poate spune. tu in schimb il poti intreba da te vei ingrasa sau.ma rog toate nelamuririle tale.