| uknownvirus a întrebat:

Bunaaaa! TPU am si eu o intrebare : cum as putea sa il fac pe un baiat sa ma placa? nu stiu sigur daca ell ma place se mai baga in seama cu mine se ita cateodata fix la mine voi credeti ca ma place? daca nu cum as putea sa il fac sa ma placa? cel mai bun rasp funda si vot restul vot

Răspuns Câştigător
| QueenE a răspuns:

Buna,
Pai eu sunt de parere ca : ca sa il faci pe un baiat sa te placa trebuie sa fi tu, nu sa incerci sa fi altcineva, pentru ca poate atc o sa-i placa de tine dar cand o sa te cunoasca mai bine o sa isi de-a seama ca nu i asa...
Si daca tie iti place de el, si crezi ca si lui de tine, eu zic ca iesi si tu pe unde iese si el cu prieteni si poate tu o sa iti faci curaj sa iii spui ca iti place de el.
Si eu am fost ca tine imi placea de un baiat de 27 de ani eu aveam 18 si stiam ca si lui i place de mine, si eu is mai tupeista si i-am zis ca, daca vrea sa fim impreuna si a zis ca da, ca ii place de mine...etc. si acum suntem impreuna de un an.tongue

Deci sfatul meu, cu Tupeu ii spui ca il placi si vezi ce iese ca doar nu o sa ast la nesfarsit ca sa iti spune el tongue

Sper ca te am ajutat kiss
bye,

3 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Cum sa il faci sa te placa? crezi ca exista vreo,, retzeta'' pentru asa ceva?laughing)) [ ce simplu ar fi daca ar exista... big grin ]
Tot ce trebuie tu sa faci e sa te bagi in seama cu elwinking incearca sa va imprietenitzi big grin.
Stai prin preajma luiwinking

si acu` ce o fii o fii... Daca nu te place el o sa te placa ALTUwinking.

Baftaa! happy.

| zuzu a răspuns:

Doar fi tuhappy Si daca te place asa cum esti e ok si daca nu. iarasi ok. Lumea nu se termina la un singur baiat happy

| IubesteEa a răspuns:

Da eu zic k pinklovem incerca sa fi tu insuti sa nu copieze fetele din jurul tau fitoase, panarame, curve scuze.asa sunt fetele din ziua de azi dar tu nu fi daca te priveste fix numai la tine si nu la prietena din jurul tau sau la altele da inseamna ca te iubeste sau k ii este draga numai mult afla iti doresc mult succes! funda?;