| Theooo_4219 a întrebat:

Bunaaaa TPU! Urgentaa! Prietena mea sufera dupa un baiat si nu il poate uita! Imi puteti da niste idei de melodii care o pot ajuta sa teraca peste el? VA ROG MULT! FUNDA+VOT! mersi anticipat:X

3 răspunsuri:
| wpoieoit a răspuns:

Salut! Eu sunt baiat si stiu exact prin ce trece prietena ta pentru ca la randul meu am suferit si eu dupa o fata. Vreau sa-ti spun ca nimic in afara de timp nu va rezolva aceasta problema.Am vazut tone de filme si de seriale am ascultat zeci poate chiar sute de melodii si n-am reusit sa ma desprind de amintiri...asa ca sfatul meu este sa lasi timpul sa rezolve totul si daca este posibil pentru o vreme sa nu se mai intalneasca cu acel baiat...

| sylar2007 a răspuns:

Buna,iti recomand:
guess who-tot mai sus
laura stoica - nu-i nimic
vh2 -fiecare zi fara tine

si spune-i sa isi aduca aminte toate greselile lui, toate gesturile aiurea sau vorbele aruncate din prostie

| edy4KtM a răspuns:

Crede-ma ca melodiile nu o va ajuta adunati toti prieteni tai si ai ei si mergeti undeva unde sa se distreze sa uite de el si fiti tot timpu langa ea pentru ca nu poti sa o ajuti cu nimic numai sa fi alaturi de ea si sa o ti ocupata tot timpu si apropo sa nu ii mai aduci niciodata de tipu ala.bafta!