ironic de tot
mai ceva can filme, deci vorbiti fiecare cu tema lui si pina la urma nu va intelegeti
acum de unde sa stim ce a avut el invedere, poate sucul nu-i placea, poate tu esti sucul lui
intreaba-l pe el:Spune-i tiai gasit sucul natural de care doreai
Ma doare-n p*** de ce crezi tu!
Daca tot ai avut aceasta discutie cu el cred ca nelamuririle tot lui trebuie sa i le spui, pentru a avea o explicatie direct de la sursa naturala.
Probabil el este un prieten dea tau, amic sau fot iubit care ar vrea sa fiti impreuna, dar tu esti o fata care are pretentii cam mari si doresti multe.
"cam multe vrei de un leu" se refera la dorinta ta exagerata, tu dorinduti mult prea mult de la un baiat( eu stiu sa rete f. bine sa fie destept sa aiba bani sa te iubeasca...) daca iti doresti toate astea la un loc e cam greu sa gasesti ceva.
"sucul pe care il beau ca eu vream natural"
Se refera la tine si la caracterul tau, i cele din urama el ramane cu un gust amar renuntand la tine si preferand o fata la locul ei adica o fata normala cu pretentii cat decat, iar pe tine te considera superficiala.
Probabil o fi si un admirator, el se referea la inceput ca este greu sa ajunga la un compromis cu tine la un numitor comun...
Ori tipul asta este un poet, un analfabet ori prost idiot tu decizi acum nu stiu cat de clar ai scris tu.
Tu ai intrebat CE NU II CONVINE si el ti-a raspuns ca nu-i convine SUCUL PE CARE IL BEA, PENTRU CA VOIA CEVA NATURLAL... se refera chiar la suc!
SI DA E IRONIC.
fundita...cumva?