Baiatul te place, dar nu este capabil de mai mult. Este un mormoloc. Asteapta-l sa mai creasca!
Poate intrebarea asta si-o pune si el. suntem in 2012, nu ne mai bazam pe faptul ca baietii trebuie sa faca primul pas, mai ales daca el este mai timid. poate si el se intreaba acelasi lucru: " ma place dar oare de ce nu face si urmatorul pas?" la asta te-ai gandim? de ce vrei sa te kinui sa il faci pe el sa te cheme in oras? de ce nu ii propui tu? sa mergeti la o plimbare sau mai stiu eu, ce va place voua.
Daca ti-e frica ca sa nu fii refuzata daca preiei tu prima initiativa eu te sfatuiesc sa incerci sa vezi ce ii place lui sa faca si incearca sa faci cu el ceva in comun si banuesc cand se va obusnui cu tine va face el pasul acesta daca intr-adevar te place! sunt multe feluri cum po-ti sa vrajesti un baiat cand sunteti numai voi doi dar nah. asta nu iti pot spune cum se face ca sunt baiat si tu esti fata ar cam trebui sa stii!
Nu stiu, mai, ce as putea sa-ti spun. Pe mine m-a tinut un an si jumatate in semne de astea si cand mi-am facut curaj si i-am marturisit ce simt, m-a refuzat.
Deci, nu vreau sa pun "rau si dezamagire" in iubirea ta, dar cred ca tu o sa iei decizia pe care o consideri buna.
Aaa da, la mine mi-e coleg si trebuie sa-l vad mereu...de asta cam regret ce am zis.
Spune-i pe mess sau ceva ca il placi nu conteaza ce spune pentru. ca sunt baieti destui in lume
Poate ca este mai timid;-).
Nu cred ca ar stica daca ai face tu primul pas ^_^, adica este normal.
Bafta! si nu ma ura pentru raspuns asta este punctul meu de vedere .
Invita-l tu! Unii baieti sunt mai timizi si le este teama de un potential refuz... Ar putea s-o tina asa cu flirtul si un an fara sa faca urmatorul pas. Uneori fata trebuie sa ia atitudine succes!
Ar trebuii sa mergi sa vorbesti cu el, s-ai marturisesti ceea ce tu simti si sa lasi asteptarea de a te scoate el in oras... poti face si tu la fel de bine acest lucru invitandu-l la o cafea...
beausingurlamasamea întreabă: