Lasa timpul sa treaca putin. L-ai injurat de mama lui, este normal sa nu te ierte acum, dar daca chiar simte ceva pentru tine. te va ierta el. Lasa-l deocamdata.
Lasa'l putin sa'i treaca si explica'i a nu merita sa va certati din asa ceva pentru ca afost doar o chestie porsteasca la nervi. daca tot nu vrea.nu cred ca e cazul sa te mai milogesti.
Lasa-l putin timp. L-ai insultat destul de rau. Ai pretentia sa te ierte? Sincer, si eu am cam trecut prin asa ceva. I-am cerut iertare de nenumarate ori. Dupa ceva timp, am inceput sa vorbim, dar era rece. Cred ca nici pana acum nu m-a iertat, dar sincer, dupa un timp am renuntat. Poate el ii diferit, poate te va intelege. Explica-i adevaratul motiv pentru care l-ai insultat. Daca tine la tine, te va ierta.
Mai bine cauta-ti altul. Unul care sa se bage intre tine si prietena ta, care sa isi permita sa iti spuna "jet mars si toate felurile" e un om care nu apreciaza fetele, le vede ca pe niste fiinte inferioare pe care le poate controla cum vrea el. Daca ai de gand sa stai sub pappuc, n-ai decat.