Aici e o situatie delicata el te-a prezentat parintilor lui ca fiind viitoarea sotie. Daca abia va cunoscuseti e probabil (5-10%) sa te fi placut foare mult si de asta sa te fi prezentat ca viitoarea sotie. Daca a plecat in SUA depinde cu ce problema: o afacere, o ruda...afacerea poate sa il faca mai irascibil(stres). Nu stiu din partea ca /daca nu vorbesc pe aceasata tema pe care vrei? nu avem ce vorbi\ imi zice ca e foarte autoritar parerea mea este sa ei atitudine in relatie daca vrei sa o continui si este posibil sa nu aiba ce vorbi, sa fie stresat, obosit; dar ar trebui sa vezi de ce iti scrie rar intreaba-l.
Cel mai bine intreaba-l pe el, poate are treaba. sau poate s-a plictisit. nu ai de unde sa stii pana nu iti zice el
Nu te mai place. E sigura treaba ...nu stiu dc dar daca ar fi interesat in continuare ar gasi subiect de discutie . Cu persoana iubita mereu gasesti ceva de vorbit. Si daca chiar te`ar iubi cu adevarat ar face tot posibilul sa vina la tine. L`ar distruge distanta si lipsa ta .
Mia spus ca este ft ocupat si ca eu sunt in vacanta pot eu sa scriu ca acum are multi clienti...dar daca eu sa ii scriu prima ca sa-i scriu? nu stiu.