| gabryella_3717 a întrebat:

BunaTPU! Imi place mult de un baiat si as vrea sa ma bag pe sub pielea lui.Imi puteti spune cum dar nu vreau chestii de genul daca nu te place lasa-l in pace sau ca sa oprit lumea la el si alte chestii din astea.

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sa te bagi pe sub pielea lui? Adica ce vrei... dragoste cu japca? Imi pare rau sa-ti spun, dar daca te-ai gandit la asa ceva, chiar nu ai nici o sansa. In primul` rand trebuie sa vorbesti cu el si pentru inceput sa fiti prieteni, ca sa te apropii de el. Nu e ceva in mod deosebit pe care trebuie sa faci, doar sa stii sa vorbesti cu el, sa te comporti cu el si sa-i arati ca tu chiar il meriti, ca trebuie sa se lupte sa fie cu tine. Daca nu reusesti las-o balta, pentru ca da dovada ca e nereceptiv si ca n-are nici un rost sa te agiti pentru el.

| mihaelaa18 a răspuns:

Buna,pai mai intai afla daca are prietena acel baiat,si daca nu are incepe sa vorbesti cat mai mult cu el,sa stai mai mult in prezenta lui,sa ii faci complimente,sa te bagi cu el in seama pe mess cu diferite motive,gasesti tu motive,sa ii zambesti,daca este cu tine in clasa ii poti cere tema la vreo materie,un pix,o foaie s-au s ate ajute la o lectie care nu ai inteles-o tu,daca este cu tine in scoala,ai putea sa te plimbi prin fata clasei lui mereu pentru a ii atrage atentia,daca e sa ai o cunostiinta in clasa cu el mergi pe la el prin clasa cu motivul ca ai venit sa la cunostiinta respectiva,si daca vezi ca il nu face inca nimic, nu iti pierde speranta pentru ca lucrurile frumoase vin atunci cand nu te astepti, baftakiss

| Castiel a răspuns:

Ce gen este baiatul? Daca este sentimentalist, baga-i o discutie sincera si explica-i ca iti place de el etc (asta daca cauti relatie de lunga durata, daca cauti 4 fun AKA curva,arata-i chilotii si gata) si daca esti genul lui/te place va accepta cu siguranta:-J daca nu sorrytongue Daca este dala smecher/cocalar sau dala emo cu pantaloni stramti pe el de zici ca este gay la fel, imbracate sexy si gatalaughing spune-i ca esti virgina si te-ai rezolvat, acum sper ca nu te uiti doar la fizic nu? Adica uitate la fizic dar dupa sa nu te plangi pe aici ca tea **** si dupa te-a lasatlaughing