Nu v-ati uitat la profilul ei? Are 10 ani! E un copil.Imi doresc pentru tine ca aceasta intrebare sa fie pusa la misto, daca nu e asa imi este mila de tine.
Se poate sa fi ramas deja gravida! cand ai avu ultima data contact sexual? a fost protejat? cum? si ce alte simptome mai ai?
Pai daca tu nu stii! noi de unde sa stim! si nu ramai gravida, in cel mai rau caz esti deja gravida!
Doamne cata idiotenie... tu ai stat 2 luni fara macar sa iti faci un test de sarcina ) esti nebuna fata
Daca ai avut vreun contact sexual neprotejat, normal ca se poate sa ramai gravida, daca nu ai avut inseamna ca e o dereglare menstruala
Daca nu ai avut contact sexul sau contact sexual neprotejat nu este nicio problema mie inainte sa am primul contact sexual nu mi-a venit ciclul 3 luni si mama mea era foarte panicata daa si m-a obligat sa merg la ginecolog cea mai oribila experienta
Buna,uneori se mai intimpla sa fie si pauza de multa durata, dar este posibil sa fii gravida daca ai avut contact sexual fara a te proteja )
KiduJoJole întreabă: