| fourfivesix a întrebat:

Bunda! Dau funda! Acum 2 luni am fost foate distant cu iubita mea din cauza stresului cauzat de teze, e gresala mea ca am fost asa si nici macar nu i-am spus de ce sunt asa. In perioada aceea ea incerca sa ma faca fericit, sa ma surpinda si eu tot stresat eram. A venit vacanta de iarna, ea avenit acasa, de la facultate..totul a revenit la normal. Acum, de o saptamana, a plecat inapoi si ne tot certam intr-una. O supar si imi cer scuze, dar ea si-a pierdut rabdarea cu mine, nu mai ajunge un "Scuze" si o fapta buna ca sa o impacsad..De o saptamana ea vrea sa se desparta de mine si iar suntem certati Ce pot sa fac ca sa aduc din nou armonie intre noi? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| uRsuLetS18 a răspuns:

Incearca sa-i spui motivele pentru care ai fost asa distant cu ea, si poate intelege. Dar doar cu asta nu o sa te ierte asa usor, incearca sa-i dovedesti ca chiar iti pare rau, si nu cu vorbe, pentru ca vorbele-s doar vorbe. Incearca s-o surprinzi si tu cu ceva, poate poti sa te duci la ea intr-o zi si sa planuiesti sa faceti ceva impreuna. Succes! :*

0 răspunsuri: