| fourfivesix a întrebat:

Bunda! Dau funda! Acum 2 luni am fost foate distant cu iubita mea din cauza stresului cauzat de teze, e gresala mea ca am fost asa si nici macar nu i-am spus de ce sunt asa.n perioada aceea ea incerca sa ma faca fericit, sa ma surpinda si eu tot stresat eram. A venit vacanta de iarna, ea avenit acasa, de la facultate..totul a revenit la normal. Acum, de o saptamana, a plecat inapoi si ne tot certam intr-una. O supar si imi cer scuze.dar ea si-a pierdut rabdarea cu mine. Nu mai ajunge un "Scuze" si o fapta buna ca sa o impacsad De o saptamana ea vrea sa se desparta de mine, si iar suntem certati. Ce pot sa fac ca sa aduc din nou armonie intre noi? Multumesc!

4 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Si eu m-am despartit de iubitul meu din cauza ca tot timpul era ocupat, iar eu eram pe ultimul loc. Niciodata nu avea timp de mine. Si-am considerat ca asa e mai bine!
Cat despre tine! Vorbeste cu ea! Explica-i motivul pentru care ai fost asa! si dovedeste-i ca meriti sa iti mai acorde o sansa.
Fii mai atent cu ea. Demonstreza-i ca o iubesti. Da-i mesaje. sun-o mereu! Aceste gesturi conteaza pentru o fata. Si chiar mult.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu mai poti. Ea si-a gasit pe altcineva in timpul cand tu ai neglijat-o. cam asa fac toate panaramele, asa ca nu-ti face iluzii. Nu te mai chinui cu ea ca nu merita, cauta alta. Oricum relatiile la distanta nu merg.

| Didixu a răspuns:

Cineva care se tine de scoala..eu zic ca esti prea tocilar.Nu zic sa nu inveti dar esti preocupat doar de asta si de ea nu mai ai timp.Si eu intr-o zi termin de invatat pentru o teza mare lucru ce te stresezi atata pentru o teza?

| fourfivesix explică (pentru Didixu):

Apreciez dorinta ta de a ma ajuta, dar cuvantul tocilar nu cred ca mi se potriveste. Nu era vorba ca nu stateam cu ea...ci psihic eram presat. Multumesc!