| Pysyqtza2012 a întrebat:

Bune! deci sa incep iubitul prietenei mele imi este un amic bun si aseara mi-a dat un sms(noi mai vorbeam inainte prin mesaje, tot asa buna si ce faci? )si ma intreba ce fac si ca ii era dor sa vb cu mine. oare ce inseamna asta?

6 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Mai pai daca voi nu ati mai vorbit de ceva timp era si normal sa ii fie dor de tine,nu este mort-copt ca te place sau ceva de genu, mai ales daca spui ca el si prietena lui se iubesc, tine si la tine si te vede ca pe o amica, si eu cu iubbitul prietenei mele ne mai spunem asa, comentarii pe facebook alea alea dar nimic mai mult doamne fereste nu as fi in stare sa imi tradez prietena pentru un baiat niciodata..acum depinde cum gandesti tu lucrurile

| Laurretta a răspuns:

Te place dar ii este frica sa-ti spuna acest lucru de persoana pentru ca nu stie daca si tu "il placi" sau cum ai reactiona, mai ales ca este iubitul prietenei tale.

| MariaStancu a răspuns:

Buna! Daca voi doi erati cei mai buni prieteni inseamna ca daca nu ati mai vorbit de mult chiar ii era dor sa vorbeasca cu tine. Ca si prieteni. In orice caz daca iti va zice ca te place sa nu accepti. Nu poti risca sa strici prietenia cu prietena ta pentru un baiat.

| Pysyqtza2012 explică (pentru MariaStancu):

Nici nu ma gandesc sa stric prietenia cu amica mea pentru el...eu cu el mam imprietenit mai mult ca fostul meu iubit ii este prieten.

| Pysyqtza2012 explică:

noi ne cunoastem de ceva timp si eu nu il plac mai mult decat pe un amic.me intelegem foarte bine, nu ne certam.eu sunt ceva mai indrazneata de fel si poate de aia sai fie teama sa-mi spuna, dar el se intelege foarte bine cu prietena mea si se iubesc reciproc, iar acum ii e dor de mine...

| BarkleyBarkley a răspuns:

Cred ca te place dar are o oarecare retinere in a se exprima directhappy