| alinutzaap a întrebat:

Bunna.
Astazi fostul prieten m-a luat in bratee.
Si nu inteleg de ce.
Poate ma ajutati voi;batting eyelashes :-o

11 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Pai depinde de circumstante,daca plangeai sau erai suparata poate a vrut sa te faca sa intelegi ca te poti baza pe el si ca poti avea incredere in el,dar daca te-a luat deodata in brate ii era dor de voi,sau poate a facut dintr-un impuls asa cum am facut.o si eu cu un coleg de clasa, mi-a venit sa-l iau in brate si l-am luat, dar cel mai bine este sa-l intreb pe el de ce te-a luat in brate, dar cand veti fi doar voi doi, dar nici asta nu este 100 la 100 sigur fiindca nu ai de unde sa stii daca iti va spune adevarul, te va minti doar in cazul in care mai tine la tine, altfel nu ar avea nici un motiv sa te minta. daca o sa.l intreb sa il intrebi uitandu-te in ochii lui, iar daca evita sa va intersectati privirile este posibil sa mai tina la tine.Bafta

| alinutzaap explică (pentru Ana_4223):

Nu plangeam.batting eyelashes eram cu niste prietene si dintr-o data a venit si m-a luat in brate. :d

| anonimutz a răspuns:

Circumstantele despartirii voastre sunt de vina. Daca tu i-ai dat papucii asa ca ai vrut tu, da, el mai tine la tine. Daca el ti-a dat papucii, ca asa a vrut el, nu-l mai baga in seama. Daca ati avut motive sa va despartiti este bizar gestul lui. Te-am lamurit "? Merit un os? AAaa, o funda? big grin

| pisicutzamik a răspuns:

Mai tine la tine alta explicatie nu exista

| Cosmin1I a răspuns:

Depinde in ce situatie a facut asta. Daca asa deodata inseamna ca ii este dor de VOI

| TheBlackAng3l a răspuns:

Nu te gandii la cine stie ce...eu ma inteleg foarte bine cu unele dintre fostele mele prietene si chiar vorbim foarte multe chestii, dar asta nu inseamna ca mai vreau ceva cu ele, ci ca ne intelegem mai bine asa :d

| Eduard_Edy_1959 a răspuns:

Dect i tine la tine. a tinut foarte mult si poate te vrea inapoi... smug gandeste-te il mai placi? )Funda?)

| Eduard_Edy_1959 a răspuns:

Fddsf

| Smecheritza a răspuns:

Se vede ca inca mai tii la el happy Dar nu-ti fa iluzii.Eu cu fostul meu am aceeasi problema, nu zic la inceput imi parea ca vrea sa ma intoarca, ca nu poate fara mine bla bla bla...dar cu timpul am inteles ca sentimentele care el le-a avut pentru mine s-au schimbat in prietenie strinsa din ziua cind ne-am despartit.Si ma bucura mult acest fapt.Acum imi este ca un frate...