Esti virgina pana vei avea contact sexual cu o alta persona, stai linistita, nu s-a intamplat nimic
Vai, ti-ai ponegrit familia! Cand te mariti si tatal tau se va catara pe coama casei ca sa arate lenjeria patata cu sange, ce te faci? O sa dai cu cerneala de import, sa nu se prinda vecinii? Rusine, rusine cu R mare! Intelegeam de-o coada de matura, o sticla de Radler sau vreun deodorant cu forma mai interesanta... dar cu un smoc de paie verzi... Rusine din nou!
Din moment ce nu ai o avut nici o relatie sexuala inseamna ca esti virgina. insa himenul se poate rupe din multe motive, cand faci gimnastica sau cand cazi sau chiar cand esti mica, etc., deci nu ai despre ce sa te ingrijorezi. insa daca sangerezi du-te la un ginecolog.
Virgintatea fizica s-a dus, ma intreb daca iarba a fost satisfacuta, pariu ca si iarba era virgina.
Ti-a placut?
Eventual te-ai deflorat (ti-ai perforat/rupt himenul).
Virginitatea o pierzi NUMAI in urma unu contact sexual cu o alta persoana (indiferent de sexul persoanei).
Cel mai probabil ti-ai rupt himenul.
Virginitatea ai sa ti-o pierzi in momentul in care ai contact sexual.
Buna Ale. Din cata bio stiu eu iti poti rupe himenul si de la un banal mers pe bicicleta. Dar daca lovitura nu a fost,... cum sa spun... înăuntru nu cred ca ai pierdut-o. Te poti duce la un ginecolog daca te macină chestia asta. Ai grija pe viitor, bafta.
Probabil doar te-ai zgariat ...
Stai linistita, esti virgina . Sau mai bine nu sta )
Nu ai cum sa-ti pierzi virginitatea daca te lovesti acolo.
Virginitatea ti-o pierzi cand ti se rupe himenul. si cred ca trebuia sa intree ce te-a lovit in... ca sa ti-o pierzi.
Care iarba? ca m-am lovit cu piciorul .Si nu nu mi-a placut Karbox individ dubios
George0197 întreabă: